Csík János és a Mezzo koncert
Helyszín Balatonfüred, Horváth Mihály utca
Időpont
Népzene és jazz találkozása Csík János zenekarával! Élvezd a hagyományokat új köntösben!

Ha igazán különleges zenei élményre vágyunk, érdemes ellátogatni Csík János és zenekara koncertjére, ahol a magyar népzene dallamai keverednek a jazz lendületes ritmusával. Az egyedi előadásukban a színpadon álló zenészek mindegyike a saját zenei hátteréből hozza a legjobbat, legyen az a népzene vagy a jazz világa.

Csík János – akit a közönség népzenei előadásairól és az újragondolt klasszikus dallamokról ismer – továbbra is a népzenei köntösben szólal meg. Azonban ezúttal olyan zenei világba kalauzolja a közönséget, ahol a régi és az új zenei ötletek összefonódnak, és a jazz ízű dallamok friss, lendületes tálalásban jelennek meg.

A zenekar tagjai között találkozhatunk Csík Jánossal, aki hegedűn játszik és énekel, Hanusz Zoltánnal a bőgőn, Mészáros Jánossal a brácsán és trombitán, Németh Zsolttal a gitáron és az ütőgardonon, Szabó Kocsis Zsuzsannával az éneknél, Vadas Lászlóval a citerán és tangóharmonikán, valamint Balogh Kálmánnal a cimbalmon.

A zenei előadást tovább színesítik a táncosok, Kárai Borbála és Vincze Levente, akik a zenével együtt mozognak, és a táncukkal még inkább életre keltenek minden egyes dallamot.

 

 

Nyitókép: balatonfured.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva