viharjelzés: II. fokozat
16°
18°
ÉNY
13 km/h
Füredi Tavaszi Fesztivál
Balatonfüred
2019 márc. 15. 10:00 - márc. 17. 18:00
Megosztom
Tavaszi hosszú hétvége és a város a maga megunhatatlan kulisszájával, programjaival. Megelevenedő márciusi forradalom, reformkori séta, fáklyás felvonulás a hangulat kedvéért.

Március 15. és 17. között rendezik meg a városban az VII. Füredi Tavaszi Fesztivált, amelynek keretében ismét megelevenedik az 1848-1849-es márciusi forradalom, hol másutt, mint a reformkori városrészben!

A fesztivál nyitónapja március 15. Sokszínű és gazdag programsorral ünnepli Balatonfüred városa a forradalom és szabadságharc születésnapját. A különböző műfajokat felvonultató fesztivál minden esztendőben a megújulás, a tavaszi újjáéledés üzenetét hordozza, így lesz ez idén is.

A népzenei koncertek és a táncházak még a kisebbeket is várják, így az egész család számára több napos kikapcsolódást ígér a fesztivál. A világzenei koncertek mellett az kiállítások kedvelői sem tétlenkedhetnek, hiszen több helyszínen is különleges tárlatok várják az érdeklődőket.

A balatonfüredi tavaszi programot semmiképpen sem érdemes kihagyni, hiszen az egész család számára kulturális kikapcsolódást kínálnak a különféle szórakoztató programok.

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva