Klassz a Parton - Sofia Vasheruk és Aleksandra Kaspera koncertje
Helyszín Balatonfüred, Gyógy tér
Időpont
Csodálkozz a kamarazene varázsán a Balaton partján! Sofia Vasheruk zongoraművész és Aleksandra Kaspera gordonkaművész koncertjére várunk!

A Klassz a Parton rendezvénysorozat Balatonfüreden folytatódik, ezúttal Sofia Vasheruk zongoraművész és Aleksandra Kaspera gordonkaművész koncertjét hallgathatja meg a közönség. Sofia és Aleksandra elkötelezett kamaramuzsikusok, és tökéletesen összeszokott duóként adnak koncertet a Balaton partján.

Sofia Vasheruk, a moszkvai születésű, Hollandiában élő zongoraművész négyévesen kezdett zongorázni, és karrierje során számos nemzetközi versenygyőzelmet aratott. A koncertszereplésein dalok és csellóra-zongorára írt kompozíciók is kiemelt helyet foglalnak el. Sofia a nemzetközi színtéren nemcsak mint zongoraművész, hanem sikeres divatmodellként is ismert.

Aleksandra Kaspera erőteljes színpadi jelenlétével és őszinte, inspiráló előadásaival varázsolja el közönségét. A csellóművésznő a The String Soloist kamarazenekar állandó tagja, amellyel rádió- és TV-közvetítéseken, valamint Hollandia legprestízsesebb koncerttermeiben lép fel. Repertoárján Bachtól Ligetiig a legkülönbözőbb korszakok művei szerepelnek.

MŰSOR:

Liszt: 13. magyar rapszódia

Liszt – Jules de Swert: Consolations – 3. és 6. darab

Fauré: Sicilienne, op. 78

Stravinsky: Olasz szvit – 1. Introduzione, 2. Serenata, 4. Tarantella

Rachmaninov: g-moll cselló-zongora szonáta, op. 19 – 3. és 4. tétel

Gershwin: Két prelűd

Piazzolla: Le grand tango

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva