Legyél Te Balatonfüred új felfedezettje! - megyei dalszövegíró pályázat
Helyszín Balatonfüred,
Időpont
A Magyar nyelv hete és Hamvas napok programhoz kapcsolódóan Balatonfüred junior dalszövegíró tehetségeit keresik. December 20-ig várják a nevezéseket.

Érzelmeink kifejezésének csodálatos eszköze a zene: szavak és dallamok erejével segít át örömön és bánaton. Vajon mitől lett listavezető a „Füttyös”, az „Apuveddmeg” vagy az „Amikor feladnád”?
Próbáld ki most magad, és írj egy dalszöveget egy téged foglalkoztató témában, akár művésznéven! Eckü (Hősök), Patocska Olivér (OliverFromEarth) és Kardos – Horváth János (Kaukázus) a szívükhöz legközelebb álló 1-1 dalszöveget megzenésítik. Ilyen egyszerűen lehetsz Te + Eckü, Te + OliverFromEarth vagy Te + Kardos – Horváth János igazi szerzőpáros!

2021. december 20-ig várják magyar nyelvű dalszövegedet a szeli.dora@furedkult.hu email címre a Veszprém megyei általános -és középiskolásoktól.

2022. január 22-én 11:00 órakor VIP díjátadóra várunk a Kisfaludy Galériába, ahol a zsűri tagjai előadják a megzenésített dalszövegeket. A program művészeti vezetője és a díjátadó házigazdája Novák Péter lesz.

 

Nyitókép: Mészáros Annarózsa

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva