Magyar Nemzeti Parkok Hétvégéje
Helyszín Balatonfüred, Tagore sétány
Időpont
A Magyar Nemzeti Parkok rendezvény nyitóhétvégéjének Balatonfüred ad otthont. 

A Magyar Nemzeti Parkok Hete 2022 kampány keretében június 6-12. között változatos programok várják a természeti élmények iránt érdeklődőket. A rendezvény nyitóhétvégéjének június 3-6. között Balatonfüred ad otthont.
A balatonfüredi Tagore sétányon mutatkoznak be a Magyar Nemzeti Parkok: a „zöldforgatagban” átfogó képet kapnak a látogatók hazánk természeti, ökoturisztikai, kulturális kínálatáról, bekapcsolódhatnak a hagyományőrző kézművesek munkájába, nem utolsó sorban garantált ajándékokat, értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek a kicsiknek és nagyoknak is szórakozást ígérő természetismereti játékokon.
A „zöld” rendezvénycsokrot tovább színesíti a Nemzeti Parki Termékek vására.
A védjegy a vásárlók és fogyasztók számára garanciát jelent, hogy a termék, szolgáltatás az adott régióból származik, környezetkímélő módon előállított, jó minőségű, és az adott területhez, kulturális örökséghez, helyi hagyományokhoz és értékekhez közvetlenül kapcsolódik. Az ország minden tájáról érkeznek termelők, hogy különleges termékeiket kóstoltassák, bemutassák, vásárlásra kínálják.
A folytatásban, június 6-12. között valamennyi nemzeti parkban gazdag programkínálat, izgalmas kalandtúrák, családi programok várnak földön és vízen, ingyenesen vagy kedvezményes áron.
A Magyar Nemzeti Parkok színesen összeállított ajánlataikkal mind az állat- és növényvilág, mind a földtani értékek szerelmeseinek a kedvében járnak.
A Magyar Nemzeti Parkok Hete 2022 kampány keretében (június 6-12. között) a Balaton-felvidéki Nemzeti Park is több kedvezményes programot kínál az érdeklődőknek.

A részletes programot később teszik közzé

Nyitókép:

Fotó: Sinka Gábor/Balaton-felvidéki Nemzeti Park

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva