Ne most, drágám – vígjáték két felvonásban
Helyszín Balatonfüred, Huray utca
Időpont

A Veres 1 Színház előadásában szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly jelenik meg, mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében.

A méregdrága szalon egyik tulajdonosa, a felfuvalkodott Gilbert élete hódítására készül felesége távollétében. A nagy terv gépezetébe azonban a kezdetektől fogva homokszemek kerülnek: makrancos szeretők, századára csökkenő árú bundák, visszatérő feleség, de még egy részeges fregattkapitány is a reménybeli házasságtörés útjába kerül.

Az események sodrában már Gilbert üzlettársa, a végtelenül tisztességes Arnold sem tudja számon tartani a megszaporodó szerelmi viszonyokat, a szekrénybe bújtatott hölgyeket, és a párjukat kereső férjeket. A tesztoszteronszint egyre nő, a londoni közlekedési társaság egyre több női fehérneművel gazdagodik, Gilbert újabb képtelen ötletekkel áll elő, miközben megállíthatatlanul robogunk a fergeteges végkifejletig!

A vígjátékok mestere, Ray Cooney ezúttal sem kíméli a nézők rekeszizmait. Sokáig emlékezetes élménnyel gazdagodik, aki eltölti ezt az estét a Ne most, drágám! csapatával.

Szereposztás:

Gilbert Bodley – MIHÁLYFI BALÁZS

Arnold Crouch – CSONKA ANDRÁS

Janie McMichael – FÉSŰS NELLY

Sue Lawson – CSÁKI EDINA

Miss Tipdale – STEINKOHL ERIKA

Harry McMichael – PÁL TAMÁS

Mrs. Frencham –CSÁNYI ERIKA

Frencham fregattkapitány – VENYIGE SÁNDOR

Maude Bodley – ZORGEL ENIKŐ

Mr. Lawson –JANIK LÁSZLÓ

Miss Whittington – KISS CSINSZKA FLÓRA

 

Nyitókép:

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva