Szerelmes Füred futóverseny
Helyszín Balatonfüred, Tagore sétány
Időpont
Izgalmas futás a Valentin-nap hétvégéjén, mely garantáltan emlékezetessé teszi a szerelmes pároknak az év legromantikusabb időszakát!

A Szerelmes Füred egy olyan páros futóverseny, ahol a szerelmespárok alkotnak egy csapatot. Előbb a fiúk teljesítik a kijelölt távot, majd a váltást követően a lányok futnak a célig.

Idén már nem csak páros futóverseny, hiszen gondolnak azokra is, akik párral nem rendelkeznek, de szívesen vennének részt e jó hangulatú és különleges rendezvényen, ezért a párok versenye előtti “párkereső” azaz szingli futamra is várják lány és fiú, nő és férfi futók regisztrációját, jelentkezését, korhatár megkötése nélkül!

Az V. Szerelmes Füred utcai futóversenyen ismét lesz egyéni futam is “páratlan” futóknak, akik valóban páratlanok, ám nem szinglik, vagyis párjuk csupán szurkol nekik, de nem fut.

2020-ban két újdonsággal is készülnek a futóknak: azoknak a pároknak, akik szeretnék együtt leküzdeni a távot (tehát nem váltóban), meghirdetik az „Együtt futunk” kategóriát, melyben „kéz a kézben”, sőt összekötve futhatnak. Az együtt futunk versenyszámban a gyerekek is együtt futhatnak a szüleikkel!
És még egy újdonság: 2020-ban már félmaraton távra is nevezhettek a futók, mely igazán népszerű lett a magyar futótársadalom körében!

A nevezésnél figyelni kell, hogy ki mit jelöl be!

Nyitókép forrása: Facebook/Szerelmes Füred futóverseny

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva