Tolnay Kálmán emlékverseny Balatonfüreden
Helyszín Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 2
Időpont
Nyolcadik alkalommal rajtol el a Balatonfüredi Yacht Club hagyományos túraversenye, a Tolnay Kálmán László Emlékverseny 2019. május 4-én. A verseny a BYC örökös tagja, a kétszeres olimpikon Tolnay Kálmán László előtt tiszteleg, aki 1965-ben a Balaton Kékszalagját is elnyerte.

Érdemes lesz előnevezni a versenyre, hiszen azok között, akik április 27-ig a BYC online nevezési felületén keresztül regisztrálnak, a BMW Leier Autó jóvoltából értékes nyereményt sorsolnak ki. Az előnevezés hamarosan indul!

Ez a szezonnyitó túraverseny idén is nyitott a versenyengedéllyel még nem rendelkező szabadidős vitorlázók előtt.

Remek lehetőség, hogy megtapasztalhassuk, hogyan zajlik egy vitorlásverseny, milyen érzés együtt szelni a Balatont a versenytársakkal.

A BMW Leier Tolnay Kálmán Emlékverseny kifejezetten családbarát rendezvény!

Amíg a csapatok a vízen küzdenek, addig a szervezők a parton külön programokkal készülnek a gyerekeknek és a szurkoló hozzátartozóknak: szurkolói ajándékok készítése, mini autók versenypályája gyerekeknek, játéksarok várja a családokat.

A versenyzők idén is ajándék sör/fröccs/üdítő kupont kapnak a nevezésen, hogy az érmek és díjak átvétele után közös koccintással ünnepelhessenek majd.

A kiemelt képet készítette: Illés Kincső Boriska

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva