Traccs Balaton — On The Spot Balatonfüreden
Helyszín Balatonfüred, Horváth Mihály utca
Időpont
Az országosan teret hódító nagy sikerű beszélgető-est sorozat Balatonfüreden! Vendégeink az On the Spot - Cseke Eszter & S. Takács András! Mi beszélgetünk, Ti pedig kérdeznek!

Az On the Spot magyar gyártású dokumentumfilm-sorozatot 2009-ben kezdte el forgatni Cseke Eszter & S. Takács András, még egyetemistaként. Munkájuk során bejárták az egész világot Afganisztántól az Északi-sarkkörig, filmjeiket számtalan díjjal jutalmazták világszerte. Jelenleg Balin élnek, ott született második gyermekük is. Ez a beszélgetés egy ritka alkalom a velük való találkozásra.
Eszter és András most már két kisgyerekkel együtt utaznak, érdekes helyeket és embereket kutatnak fel, elénk tárva földünk különleges kultúráit. Forgattak Ferenc pápával és a dalai lámával is, a diktátorok gyermekeiről szóló sorozatukat több mint 100 országban vetítették, a születésről és a gyerekkori traumák feldolgozásáról szóló On the Spot-évadok a nemzetközi közszolgálati televíziózás jelentős alkotásai.
Az On the Spot Books sikerkönyvei megvásárolhatóak lesznek a helyszínen, így A HOSSZÚ ÉLET TITKAI és Robin Lim világhírű bába frissen megjelent kötetei, a VÁRANDÓSSÁG és a GYERMEKÁGY is.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva