V. ActiveO2 Balaton MTB Maraton
Helyszín Balatonfüred, Horváth Mihály utca
Időpont
Idén az V. Balaton MTB Maraton - Balatonfüred eseményének új, minden igényt kielégítő színvonalas versenyközpontja lesz! A rajt – cél területnek a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ ad otthont.

Itt a résztvevők igénybe vehetik a Sportcsarnok meleg vizes zuhanyzóit, kulturált mosdó, WC, öltöző helységeket és színvonalas étterem (kedvező árakkal, NO MŰANYAG) áll rendelkezésre. Az eredményhirdetés helyszíne világszínvonalú, most elkészült, fedett színpadon lesz. A kényelmes parkolást két aszfaltos parkoló biztosítja. Extra szolgáltatás, hogy közvetlenül a Szabadidő Központ mellett lévő uszodát a versenyzők kedvezményesen vehetik igénybe a verseny után.

Az új verseny központ miatt természetesen a pályanyomvonalat is módosították és Balatonszőlős felől fognak beérkezni a kerékpárosok a célba.

A pálya régi és új szakaszai, látványos vidéki tájakon visznek keresztül. Balatonszőlős és Hidegkút mellett Pécselyen, Barnagon és Vászolyon is áthalad a mezőny. Itt szurkolói zónákat alakítanak ki, ahová a közönség, a barátok, a családtagok, a csapattagok pár perc alatt oda érhetnek kisforgalmú közúton autóval és buzdíthatják a versenyzőket.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva