Levendula Vendégház
Helyszín Lovas, Ady Endre utca 8
Telefonszám
Vannak otthonok, ahová ha belép az idegen, az a különös érzete támad, mintha hazaérkezett volna.

A viszonylag kisméretű házban jól elszeparáltak az egyes funkciók. A földszinten egy külön bejáratú, 2 fős szobát alakítottunk ki, mely független az apartmantól. A vendéglakás 3 tágas szobája, a teakonyha és a nagy közösségi tér a néhány éve bővített tetőtérben kapott helyet. A mai kor vendégei részéről az intimitás, a komfortosság természetes igény. Ezért a témák szerint berendezett szobáink tágasak, klimatizáltak, egymástól távol vannak és mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik.

A szobák bútorzata egyedi tervezésű és gyártású. A Bakony közelsége, a Balaton jelenléte és a férj bretagne-i származása sugallta a témaválasztást. A Bakony névre keresztelt szoba népies ihletésű bútorokkal lett berendezve. A Balaton névre hallgató szobában a magyar tenger hangulatát próbáljuk visszaadni a kézzel festett, kék színű bútorokkal.

A Bretagne szoba pedig a bretonne nép,a férj szülőhelyének kultúrájába enged betekintést, a bútorzatot kovácsoltvas elemekkel ötvöztük. A jelenlegi pajtából étkező és közösségi helyiséget alakítunk ki, ahol pingpongozni, csocsózni, társasjátékozni, táncolni tudunk és számos közös programot fogunk megvalósítani.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva