Juhász-Léhi István/veol.hu | 2022.10.13. 07:00
Borzongás Fesztivál Balatonfűzfőn
Idén háromnapos - október 27-29. között - lesz a Borzongás Fesztivál Balatonfűzfőn, a programok tematikus napok köré szerveződnek.

Eszerint október 27. (csütörtök) a Varázslók, sámánok, táltosok napja, október 28. (péntek) a Vámpírok bálja, míg a zárónap a Boszorkányszombat (Borzongástúra). A szervezők a gyártelepi légópincéket is szeretnék bevonni különböző előadások számára (Horrorház tárlatvezetés, Elvarázsolt kastély, Boszorkánytanya), és borzongós labirintust is létrehoznak a kisebbek számára.

Borzongás Fesztivál – hivatalos

 

Lesz rút banya mérgezett almával, táncoló boszorkányok, lesznek szörnyek, zombik, Drakulák, tűzzsonglőrök, beöltözött merénylők, túlélők és mindenki, aki szeretne egy kicsit nevetni, és kész a mókára. Megtelik majd különös fényekkel és „halottak szellemeivel” a település parkja.

Ígérik, nem véletlenül, ugyanis kiengedik a gonosz szellemeket a Horrorházból.

Ugyanakkor a művelődési ház színháztermébe különböző előadásokat terveznek (Boszorkányképző, Varázslóiskola), míg az árusok és a környező vendéglátóhelyek is a beöltözött szereplőivé válnak az eseményeknek. Sőt! A bobpályán színészek adnak elő jeleneteket, a különböző helyszínek között kisvasút szállítja a vendégeket.

A Borzongástúra, mely egy feldíszített útvonalon vicces, ijesztő és kreatív feladatokkal tűzdelt, továbbra is az egyik fő programelem lesz.

 

Balatonfűzfőre tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: veol.hu
Nyitókép: Borzongás Fesztivál – hivatalos

 



 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva