likeBalaton.hu | 2022.08.03. 14:50
Sztárparádét hoz a BalatONkoncert következő strandbulija Fűzfőn
Zamárdi helyett Balatonfűzfő ad otthont a nézők számára ingyenesen látogatható, és ezúttal a vízből is élvezhető BalatONkoncert sztárparádét felvonultató harmadik állomásának augusztus első hetében.

A különleges, vízre épült színpad a népszerű Tobruk strand előtt fogadja többek között a Hősöket, a Carbonfools-t, a Kelemen Kabátban csapatát és Pápai Jociékat.

A szervezők a Balaton rekordot közelítően alacsony vízállása miatt kénytelenek voltak Zamárdi helyett Fűzfőre helyezni a BalatONkoncert harmadik állomását.

A nézők számára ingyenes minifesztivál különleges víziszínpadja ugyanis az eredetileg tervezett déli parti helyszínen túlságosan messze, jó 100 méternyire lett volna a parttól, mert csak ott lett volna elegendő víz, hogy fenntartsa. A Balaton északkeleti csücskében, a Tobruk strand előtt azonban sikerült kultikus helyszínt találni a folytatáshoz, ahol ráadásul ki is lehet használni az úszó színpad által kínált adottságokat, vagyis mind a vízből, mind a partról lehet majd élvezni a sztárfellépők műsorát.

Hangulatos a vízen lévő színpad
Fotó: Szmolicza Szilvia/BalatONkoncert.hu

 

Igazi fesztiválos csavart ad az augusztus 4-i, csütörtöki nyitónaphoz az, hogy aznap két színpadon is pörög majd a műsor: a balatonfűzfői önkormányzat rendezésében kerül sor ugyanis a BalatONkoncerttel egy időben és egy helyszínen, csak éppen a parton Gájer Bálint fellépésére, este 6 órától. Előtte a vízen az InFusion Trió kezd öt órakor, majd este fél nyolckor a The Carbonfools zárja az élőzenés műsort. Augusztus 5-én, pénteken Haagen Imre és a Dalköltők Társasága lép fel 5-től, 19 órától pedig a Hősök csapata csap várhatóan fergeteges bulit a strandoló közönségnek. Szombaton aztán 17 órától a Kelemen Kabátban nyomja el többek között azt, hogy „Nyári gyerekek a Balaton parton…”, a fél nyolckor kezdődő bulit pedig Pápai Joci és zenekara tartja.

Az élőzenés fellépések után éjfélig a BalatONkoncert rezidens lemezlovasa, Matthew Lenner prezentál hangulatos DJ Show-t. A minifesztivál harmadik állomásának műsorát vasárnap délután négytől a Buborék Együttes gyerekműsora zárja a parton.

Pancsolás és csápolás

– A fűzfői helyszín különleges adottságokkal rendelkezik, hiszen a hamar mélyülő víz miatt itt a színpad elég közel kerülhet a parthoz ahhoz, hogy onnan is élvezhető legyen a műsor, ugyanakkor

a vízből akár több százan is nézhetik pancsolás közben a koncerteket.

A Tobruk strand fedett színpadja pedig garanciát nyújt arra, hogy rossz idő esetén is meg tudjuk tartani a bulikat. Nagyon köszönjük az önkormányzatnak, hogy az utolsó pillanatban, ráadásul a Gombócfesztivál mellett, helyet biztosítottak számunkra – mondta el Lénárt Attila, a fesztiválsorozat főszervezője.

A vízben állva is élvezhetjük a koncerteket
Fotó: Szmolicza Szilvia/BalatONkoncert.hu

 

A balatonfűzfői bulin azonban nem csak annak köszönhetően kerülhetnek szinte testközelbe a sztárokhoz a nézők, hogy a vízből is nézhetik a koncerteket. Folytatódik a rendezvénysorozatának főtámogatója, a Szerencsejáték Zrt. játéka is, a „Legyen szerencséje a sztárokhoz!”, amelynek keretében két-két szerencsés nyertes közös képet készíthet kedvenceivel és a kulisszák mögül, azaz a backstage-ből nézheti végig a koncertet.

Nyitókép: Szmolicza Szilvia/BalatONkoncert.hu



 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva