Nyílt Balatonfűzfő–Tihany–Balatonfűzfő kerékpártúra
Időpont
Augusztus 6-án, nyílt és regisztrációhoz kötött kerékpáros körtúra kerül megrendezésre, melynek útvonala Balatonfűzfő és Tihany között húzódik. Ez az alkalom tökéletes lehetőség a szabadtéri aktivitások kedvelőinek, a természet szerelmeseinek, és persze a kerékpározás rajongóinak.

 

A túra során a résztvevők megismerhetik a Balaton környékének varázslatos tájait, köztük a Tihanyi Belső-tó gyönyörű környezetét. Az útvonal hossza 65 km, szintemelkedése pedig 340 m, ami garantáltan biztosítja a kellő kihívást és izgalmat.

A találkozóhely a Balatonfűzfői Városi Stadion parkolója, ahonnan 07:00-kor indul a túra, míg Balatonalmádi 07:30-kor csatlakozik a programhoz. A túravezetői szerepet Horváth Péter tölti be. Részvétel a túrán ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az eseményen kép- és/vagy videófelvétel is készülhet, ami remek lehetőség, hogy megoszthassuk élményeinket barátainkkal és családtagjainkkal.

Ne maradj le a Balaton kerékpáros felfedezésének ezen egyedülálló lehetőségéről! Regisztrálj most az alábbi linken: Regisztrációs link

Nyílt, regisztrációhoz kötött Balatonfűzfő–Tihany, Belső-tó–Balatonfűzfő kerékpáros körtúra.
Regisztrációs hivatkozás a leírás végén!
🗺️ Útvonal: Balatonfűzfő – Tihany, Belső-tó – Balatonfűzfő.
📈 Táv: 65 km, szint: 340 m.
❌ Találkozás: Balatonfűzfő, Városi Stadion parkoló.
🚌 Indulás:
Balatonfűzfő: 07:00.
Balatonalmádi: 07:30. (0 km kő.)
🚶🏻‍♂️ Túravezető: Horváth Péter.
🎫 Részvétel: Ingyenes.
🎦 A túrán kép- és/vagy videófelvétel készül(het).
🖼️ Borítókép: Horváth Péter
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva