Szörnyek és sellők a Balatonfűzfő strandon
Helyszín Balatonfűzfő, Strand
Időpont
Találkozz sellőkkel és szörnyekkel a Balatonfűzfői Strandon! Kalandok és varázslatok várnak egy különleges színházi előadáson a Balaton partján!

Lehetséges, hogy egy tündér megbetegszik? Hogy egy egész tó gyengélkedik? Hogy a kacsák kétségbeesnek? Mit keresnek sellők a Balatonban? És hogy kerül oda egy óriáspolip? Akárhogy is van, Hany Istók segít, ahol csak tud. De főleg, ahol akar. És ha segítségért kiált a tó, a nád, a sás népe, ő azonnal ott terem, nem kell kétszer kérni.

Ez a különleges színházi előadás a Balaton világát a gyermeki képzeletben élő szörnyekkel és sellőkkel egyesíti. A történetben Hany Istók, a cselekmény központi hőse, segít a rászorulóknak: legyen az egy beteg tündér, egy gyengélkedő tó, kétségbeesett kacsák, vagy éppen a balatoni sellők.

Az előadást Oláh Béla, Gábor Márkó, Jerger Balázs, Nagy Enikő, Pánics Lilla, Marjai Virág, Zsichla Dániel és Tarlós Ferenc játsszák. A díszlet- és jelmeztervező Rákay Tamás, a zeneszerző Náray Erika és Berdisz Tamás, a koreográfus Gulyás Anna, a rendező Ozsgyáni Mihály, a rendezőasszisztens pedig Majláth Dóra. Az esemény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa Program támogatásával valósul meg.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva