2019.02.13. 06:00
Félmilliárdért eladó balatoni nyaralók
Veszprém megye eddig is drága területnek számított az ingatlanpiacon, de van néhány épület, ami különösen magas áron kerülhet eladásra.

Az ingatlanbazar.hu oldalán böngészve találtuk meg jelenlegi három legdrágább villát, amibe még a Dallas milliomosai is boldogan beköltöznének. Úgy tűnik a luxuskategóriákban közös vonás a Balaton-parti elhelyezés, a saját medence és a panoráma. Nézzük mit vásárolhatunk, ha igazán költeni szeretnénk.

Jockey is megirigyelné

A Balatonkenesén cirka 550 millió forintért megkaphatunk egy álmot luxuskivitelben. Ezért az összegért juthatunk hozzá egy tóparti, saját stranddal rendelkező 205 négyzetméteres, hétszobás villához. De ha nem lenne elég a Balaton, a saját medencénkből is gyönyörködhetünk a Tihanyi-félsziget panorámájában.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlanhoz tartozik egy hatalmas, ápolt kert, ahová egyedi fák és virágok kerültek.

Márványos világ

Ha az előző ingatlan nem nyerte el a tetszésedet, de mindenképp Balatonkenesén szeretnél elkölteni 550 millió forintot, akkor van egy másik lehetőség is. Szintén a vízparton hirdetnek egy 250 négyzetméteres villát, amihez még egy saját kikötő is dukál.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A hét szobás és öt fürdőszobás villa körül egy 2800 négyzetméteres birtok is található. Persze a luxushoz ez még nem elég, találhatunk itt masszázskádat, gránit padlóburkolatot, ólomüveg-ablakot, medencét, szaunát és egy víztisztító-berendezést is. Az esti locsolással sem kell bajlódnunk, hiszen egy öntözőberendezés is benne van az árban.

Visszatérés a reformkorba

Ha mindig is vágytál a régi szép időkbe, ebben a balatonfüredi villában Jókai Mór egyik regényében érezheted magad.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A klasszikus eleganciát a kertben és az épületben is érezhetjük, a magas belmagasság és tágas terek mind ezt segítik elő. Az 1927-es építésű kúriában nyolc szoba, négy fürdőszoba és egy terasz is található. Persze a modern kor vívmányairól sem kell lemondanunk, hiszen saját medence, infra- és finn szauna valamint jakuzzi várja a felfrissülni vágyókat.

Neked melyik villa tetszik a legjobban? Írd meg nekünk a cikk alatt kommentben, mi a vágyad!

Forrás: veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva