Balaton Boat Show 2019 - Magyarország legnagyobb vízi hajókiállítása
Helyszín Balatonkenese, Kikötő utca 2
Időpont
Telefonszám
E-mail cím kiallitas@yacht.hu
Csupán egy órányi autóútra Budapesttől, szeptember elején, a kiemelt hajóeladási időszakban nyitja meg kapuit a Balaton Boat Show, Magyarország legnagyobb vízi hajókiállítása. Évről évre egyre több vízen és parton kiállított hajó, széles körű kínálat, amiben megtalálható minden, ami a hajózással, vízisportokkal kapcsolatos és izgalmas programok várják a több ezer látogatót.
A 2015-ben új lendületet vett rendezvény azóta minden évben tovább növeszik: évről évre egyre több vízen és parton kiállított hajó, széles körű kínálat, amiben megtalálható minden, ami a hajózással, vízisportokkal kapcsolatos és izgalmas programok várják a több ezer látogatót. A legnagyobb nemzetközi márkák mellett a hazai gyártók legjobbjai is jelen vannak, sok sikeres üzletet kötnek és értékes szakmai kapcsolatokra tesznek szert a Balaton Boat Show-n. Kivételes esemény, ahol mindenkinek ott a helye, aki a hajózás iránt érdeklődik vagy ebben az iparágban dolgozik!
A Balaton Boat Show egy találkozási pont, ahol a látogatók egy helyen találják meg a legkiválóbb vállalkozókat, hajózással kapcsolatos kérdéseikre a választ és önfeledt kikapcsolódást.
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva