Balaton Boat Show
Helyszín Balatonkenese, Kikötő utca 2
Időpont
Telefonszám
Kikötői hangulat és teltházas hajómustra várja a Balaton Boat Show-ra látogatókat a Kenese Marina-Port kikötőben. A rendezvényen a látogatók természetes közegükben, a vízen tekinthetik meg a vitorlásokat, elektromos és motoros hajókat, számos premier – köztük egy világpremier is – várja az érdeklődőket.

Idén 23. alkalommal kerül megrendezésre a Balaton Boat Show, a magyar hajósipar egyik legfontosabb eseménye, az egyetlen vízen és vízparton rendezett hajókiállítás. A helyszín idén is a Kenese Marina-Port lesz, a Balaton egyik legexkluzívabb kikötője, ahol öt csillagos környezetben élhetik át a látogatók az igazi kikötői életérzést. A kiállításon a vitorlás, elektromos és motoros hajók mellett teret kapnak vízi sporteszközök, kiegészítők, alkatrészek, ruházati termékek és ékszerek is – minden a vízi életstílus jegyében!

Ízelítőnek egy kis videó a tavalyi eseményről:

Hangolódj a 21. Balatoni Hajókiállításra a tavalyi élményekkel! Várunk idén is szeptember 2-3-4-én, Balatonkenesén!

Közzétette: Balaton Boat Show – 2016. augusztus 24., szerda

A magyar közönség először a szeptemberi Balaton Boat Show-n találkozhat a dinamikus és elegáns Antila 33 túravitorlással.

Balatonkenese önkormányzatának köszönhetően díjmentes parkolást biztosítanak a látogatóknak a kikötő bejárata mellett a vasúti sín és a Kikötő utca közötti füves területen, a Kikötő utca mentén végig, valamint a vasútállomás mellett területen.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva