likeBalaton.hu | 2024.06.07. 14:00
Újabb terelésekre kell számítani az M7-es autópályán
Újabb aszfaltozási munka kezdődött az M7-es autópályán Balatonendrédnél, és Balatonkeresztúr térségében. A forgalmat az ellenkező oldalra terelik. Mutatjuk, hogy pontosan hol várható forgalomkorlátozás.

Balatonendréd

napokban újabb útfelújítási munka kezdődött Balatonendrédnél, a 113-as és a 116-os kilométer között. A munkaterület a Letenye felé vezető oldalon van, ezért a forgalom csak az ellenkező oldalon halad, Budapest felé két, Letenye felé egy sávon – tájékoztatott az utinform.hu.

Balatonkeresztúr

Balatonkeresztúr térségében is új átterelés létesült. A 165-ös és a 169-es km között a Budapest felé vezető oldalt zárták le, a járművek az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon haladhatnak.

Amire még számíthatunk az M7-esen

Fonyód és Balatonboglár között a Budapest felé vezető oldalt, a 152-es és 142-es km között lezárták, a járművek a Letenye felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sávon haladhatnak. Az érintett szakaszon, a 150-es kilométernél a Lengyeltóti/Fonyód csomópontot, illetve a 145-ös kilométernél az Ordacsehi/Balatonboglár-dél csomópontot sem használhatják a Budapest felé közlekedők.

Sávoly térségében, Budapest felé a 187-es és a 176-os km közötti szakaszt lezárták. A forgalmat az ellenkező oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sáv járható. A lezárás miatt a 183-as kilométernél lévő Sávoly/Szőkedencs csomópontot is lezárták, valamint a 177-es kilométernél a Szegerdői pihenő sem használható.

Nagykanizsánál, a Budapest felé vezető oldalt a 208-as és 204-es kilométer között lezárták. A forgalom a Letenye felé vezető oldalon, egy-egy sávon halad. A terelésben a 206-os km-nél lévő Nagykanizsa-kelet csomópont nem használható, mindkét oldalon lezárták.

Az M7-es autópályán – a tavalyi évhez hasonlóan – a vakáció ideje alatt a Budapest és a Balaton közötti szakaszon idén is szüneteltetik a munkát.

 

 

Nyitókép: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva