Négy évszak játszóház
Helyszín Balatonkeresztúr, Ady Endre utca 7
Telefonszám
A modern technikával felszerelt, színes interaktív játszóház  3-12 éves gyermekek, iskolai csoportok, kisgyermekes családok számára kínál nagyszerű lehetőséget a szabadidő kellemes eltöltésére.

A csaknem 200 m²-es épületben öt egymásba nyíló foglalkoztató szoba van: négyet az évszakoknak megfelelően alakítottak ki, míg a központi teremben kalózhajós famászókán megközelíthető csúszda van.

A foglalkoztató szobákban többféle kreatív és interaktív játék található: falra vetített mozgásvezérelt játék, multitouch asztal, filmvetítés, dobó- és kirakós játékok, hangulatos kuckók, látványos és színes növénymotívumok. Méltán tarthat számot a gyerekek érdeklődésére a tavasz foglalkoztatóban kialakított nagyméretű terepasztal, amelyen kapcsolók segítségével irányíthatják a vasúti szerelvényt, a közvilágítást, a folyó áramlását. A játszóház alkalmas különféle rendezvények, így születésnapi zsúrok lebonyolítására is.

Az épület teljesen akadálymentesített, biztosított az ingyenes, zárt parkolás. A szomszédos könyvtárban ingyenesen használható az internet. Belépő: 500 Ft/gyermek/óra. Nyitva egész évben.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva