sonline.hu | 2020.07.12. 12:04
Balatonlellén tér vissza az Omega!
Augusztus 16-án adja idei első koncertjét az Omega. Best of jellegű, igazi nyári bulira készülnek Balatonlellén.

Kóbor János, az Omega frontembere jelentette be Balatonlellén, péntek este, hogy itt adják idei első koncertjüket.

– Majdnem féléves leállásra kényszerített minket vírus, ez egy olyan korú együttesnél mint mi, már komoly idő. Egy ilyen hosszú leállást komoly próbákkal kell formába hozni. Elhangzott, ha érvényben marad az 500 fős korlátozás, akkor is megtartják a koncertet.

Kenéz István, Balatonlelle polgármester, Kóbor János, az Omega frontembere és Hartmann Zoltán, a Művelődési Ház igazgatója a sajtótájékoztatón Fotó: Németh Levente

Augusztus 16-án csapnak a húrok közé és csendül fel a Szabadtéri Színpadon a Petróleum lámpa, vagy a Gyöngyhajú lány. Ugyanis a „régi csibészek” legnagyobb slágereiket hozzák el a Balatonra.

– Úgy döntöttünk, hogy a legjobb slágereinket hozzuk el Balatonlellére – mondta Trunkos András, a zenekar menedzsere. Eközben új lemez jelenik meg, hiszen a zenekar az elmúlt időszakban egy új anyagon dolgozott. Az Omega Testamentum várhatóan karácsonyra az európai zenei áruházakban is elérhető lesz.
Hozzátette: nagyon bíznak a lellei koncertben. Azt tervezik, ha csak 500 ember vehet részt a rendezvényen, akkor is játszani fognak, hiszen a zenész élete a muzsikálás.
Kenéz István polgármester örömét fejezte ki, hogy Balatonlellén kezdi meg idei koncertsorozatát az Omega.

Forrás: sonline.hu/Koszorus Rita

Nyitókép: Németh Levente/sonline.hu

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva