Krausz Andrea | 2020.12.30. 17:00
Bírnád, ha Garami Gábor diszkózna a szilveszteri, családi partidon? Csatlakozz a lellei online bulihoz!
Nem tudod elképzelni az idei szilvesztert? Itt egy érdekes program! Óriás online házibulira invitálnak mindenkit Balatonlellén. Bár a járványügyi helyzet miatt a személyes találkozásra nincs lehetőség, a közös, élő bulizáshoz bárki csatlakozhat otthonról.

A járványügyi előírásokat betartva koncertezik Balatonlellén a neves zenészekből álló partyzenekar.
– Mindannyian ki vagyunk éhezve az élményekre. Amikor kiderült, hogy nem tudunk olyan szilveszteri eseményt szervezni, mint a korábbi években, kitaláltunk egy online házibulit. Szóltam néhány zenész barátomnak, akik nagyon jól fogadták az ötletet és hamarosan összeállt egy kiváló session-zenészekből álló csapat – mondta Tóth Balázs, a BL YachtClub vezetője, az online szilveszteri buli főszervezője.

– Természetesen a hatóságokkal egyeztettünk az eseményről. A BL YachtClub idén szilveszterkor a nagyközönség számára sajnos zárva tart. A zenekaron és az online közvetítésen résztvevő technikai személyzeten valamint az ott dolgozókon kívül nem tartózkodhat más a helyszínen – folytatta Tóth Balázs.

A Hello Balatonlelle Facebook oldalon lesz követhető élőben az esemény és érdemes lesz otthonról csatlakozni a házibulihoz.

– Elég bonyolult technikát álmodtuk meg. Kétszer egy órában zenél a zenekar, közben pedig Garami Gábor diszkózik. Azt szeretnénk, ha minél többen bekapcsolódnának az interaktív buliba. Egy Zoom-linken be lehet majd jelentkezni, és a zenekar kiválasztja a legaktívabb bulizókat, akik egy 180 ezer forint értékű hajózást nyerhetnek a Balatonon – fűzte hozzá a főszervező.

Itt egy kis ízelítő:

Próbálunk a holnap esti bulira 😎
BUÉK Balatonlelle – online szilveszteri házibuli

Posted by Hello Balatonlelle on Wednesday, December 30, 2020

 

A zenekar kizárólag erre a különleges estére áll össze, ismert és népszerű zenészekből áll:

Fedor Kyra – ének

Bűdi Szilárd – gitár, szájharmonika, ének

Sallai Tibor – gitár

Németh Gábor Némó – basszusgitár

Kovács Erik – billentyű

Balázs Tibor Mamó – dob

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva