Krausz Andrea | 2024.07.09. 17:00
Érkezik Köllő Babett és Győzike Balatonlellére, a Cirkuszok Éjszakájára
Lovas felvonulással, a Napfény Strandon előadott műsorral, porondlátogatással, vágtató lovak hasa alatt átbújó akrobatákkal, hasbeszélővel, valamint Köllő Babettel, és az egyik vicces produkcióba „beugró” Győzikével kápráztatja el a Cirkuszok Éjszakájának közönségét a Magyar Nemzeti Cirkusz.

Július 11. és 13. között Balatonlellén káprázatos programsorozattal ünnepli a Cirkuszok Éjszakáját, valamint a társulat fennállásának kerek évfordulóját a Magyar Nemzeti Cirkusz.

– 30 éves évfordulóját ünnepli a Magyar Nemzeti Cirkusz, amit még édesapám alapított 1994-ben.

Tőle vettem át a cirkusz vezetését, azóta is sikeresen működünk – mondta a likeBalaton.hu-nak ifj. Richter József, a 70 tagú társulat Arany-díjas igazgatója, majd hozzátette, idén már 12-dik alkalommal rendezik meg a Cirkuszok Éjszakáját.

Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz

Hatalmas lovas felvonulás és Győzike „beugrása”

– Mára igazi programsorozattá bővült a Cirkuszok Éjszakája, hiszen idén július 11-től 13-ig már 3 napos kínálattal várjuk az érdeklődőket. Csütörtökön 11 órától egy hatalmas felvonulással veszi kezdetét az esemény.

A Cirkusz térről indulva, a 7-es főúton át, egészen a Napfény Strandig rendőrségi felvezetéssel halad majd a menet.

A cirkuszi zenekar vezetésével 15 lóval, mazsorett-csoporttal, művészeinkkel, valamint a Szafari Park artistáival a balatonlellei Napfény Strandra érkezünk, ahol egy felfújható manézsban ízelítőt adunk a műsorunkból – emelte ki ifj. Richter József, aki hozzátette, a cirkuszban 19 órától 24 óráig extra, kibővített műsorral várják a nézőket. Az est háziasszonya Köllő Babett lesz, aki idén már második éve vállalkozik a műsorvezetői feladatra.

Csütörtökön Gáspár Győző is fellép, aki viccesen „beugró” lesz a Szafari Parkból érkező kenyai akrobaták egyik humoros produkciójában.

És fontos kiemelni azokat a sztár akrobatákat, akik idén először lesznek láthatóak Magyarországon – mondta a neves cirkuszi művész.

Fotó: TV2

A szerencsésebb gyerekek szinte mindent kipróbálhatnak

Csütörtökön, pénteken és szombaton, mindhárom napon 19 órától porondlátogatáson vehetnek részt a gyerekek, akik kipróbálhatják a cirkuszi eszközöket.

A szerencsésebbek felállhatnak a ló hátára, lehet szelfizni és a beszélgetni a neves artistákkal.

– 20 órától pedig indul az esti gálaműsor, melyben vendégünk lesz a svájci Eddy Carello, komikus és hasbeszélő zsonglőr. Egyenesen a világhírű Krone Cirkuszból érkezik hozzánk az ukrán Flash of Splash duó, akik Monte Carlóban díjat nyertek. Hazánkat képviselve látható lesz az erőemelő Silver Power páros is – emelte ki a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója.

Porondlátogatás is lesz gyerekeknek a Cirkuszok Éjszakáján
Fotó: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

A mongol lovasok a vágtató lovak hasa alatt is átmásznak

Ifj. Richter József három különböző lovas produkcióban is elkápráztatja a közönséget. Csoportjával a hungarikumnak nyilvánított zsokészám mellett fríz és arab telivérek szabadidomítását mutatja be a porondon. Új produkciójuk is lesz, melyben mongol trükklovasok például átbújnak a vágtató lovak hasa alatt.

Nyitókép: Németh Levente/sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva