likeBalaton.hu | 2022.07.10. 10:00
Jubileumi Cirkuszok éjszakája
Az eredetileg egynapos rendezvény a hatalmas érdeklődésre való tekintettel 2021 óta két napon keresztül tart, ahol kibővített műsorral, sztárvendégekkel és színes programmal várnak mindenkit

X. Cirkuszok éjszakája Magyarország legnagyobb utazócirkuszával a Magyar Nemzeti Cirkusszal Balatonlellén július 15-től 16-ig.

A rendezvény beharangozója évekig az elefántfürdetés volt a Napfény strandon. Ez idén már nem lesz megtartva, hiszen az elefántok a Magyar Nemzeti Cirkusz többi vadállatával együtt a nagykőrösi Safari Parkban töltik megérdemelt pihenésüket, de az igazi fesztiválhangulat idén sem marad el.

Rengeteg extrával, hatalmas sztárparádéval várják a nagyérdeműt. Az esemény házigazdája a magyar televíziózás koronázatlan királynője, Liptai Claudia lesz.

Forrás: Magyar Nemzeti Cirkusz

A kétnapos programsorozatot a zenés cirkuszi parádé nyitja meg, ami a július 15-én 11-kor indul a Cirkusz térről a 7-es főúton a Napfény Strandra zenekari és rendőrségi kísérettel. A megnyitót közvetlenül a Balaton-parton cirkuszi bemutatók követik.

A Magyar Nemzeti Cirkusz óriássátrában az esti extra, kibővített műsor előtt, 19 órától a nézőknek lehetőségük lesz meglátogatni a porondot, előadás után pedig a kulisszák titkaiba kaphatnak betekintést.

A Magyar Nemzeti Cirkusz sok meglepetéssel készült a Cirkuszok éjszakájára.

Csak ezen a két előadáson lesz látható Alexander Jr. lenyűgöző kézegyensúlyozó produkciója és a Főnix Tűzzsonglőr-csoport, akik biztosítják a forró hangulatot. Nagy visszatérés! Újra porondra lépnek a Richter-csoport lovas akrobatái, és látható lesz a közönség nagy kedvence, a magyar nemzeti zászló Ifj. Richter József cirkuszigazgató kezében, természetesen vágtázó lóháton. A vidám perceket az olasz komikusok mellett, Kamarás Norbert az Éjjel-Nappal Budapest szereplője garantálja.

 

Forrás: Magyar Nemzeti Cirkusz
Nyitókép: Magyar Nemzeti Cirkusz

 



Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva