likeBalaton.hu | 2021.02.08. 09:51
Vajon mi vette rá ebben a korban? 77 éves bácsi lopta el az asszony pénztárcáját
Biztonsági kamera leplezte le a lopást Balatonlellén. A rendőrök a sértett férjének segítségével fogták el a gyanúsítottakat.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2021. február 5-én 14 óra körül egy balatonlellei áruházban egy asszony vásárlás közben ez egyik pulton felejtette a pénztárcáját.

Pár perccel később, még a boltban észrevette, hogy nincs nála és visszament oda, ahol emlékezete szerint hagyta, de már nem találta. Értesítették a rendőrséget, majd a bolt biztonsági felvételeit visszanézve látszott, hogy egy idős férfi és egy nő találta meg a tárcát, amit a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt a táskájukba tettek és távoztak az üzletből.

Eközben a sértett férje is keresni kezdte a feltételezett elkövetőket, akiket mintegy fél órával később egy másik áruház parkolójában felismert és visszatartott a járőrök kiérkezéséig.

A körzeti megbízottak a 77 éves férfit és a 47 éves nőt a helyszínen elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra. A nyomozók mindkét karádi lakost lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A pénztárcát hiánytalanul lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva