2019.08.15. 11:00
Verseczki Kinga az új lellei borkirálynő
Egy kétgyermekes anyuka, Verseczki Kinga, tíz éve él Balatonlellén és megmutatta milyen hatással volt rá a borvidék. Ő lett idén a borkirálynő.

A lellei borhét egyik legérdekesebb programja a borkirálynő megválasztása. Négy szépség versengett idén, akiknek több feladatot is teljesíteni kellett a színpadon – írja a sonline. Elsőként az elméleti tudásukat csillogtatták meg, mindegyik hölgy bemutatott egy dél-balatoni nedűt. A hagyományos lopózás sem maradhatott el, ahol a zsűri a technika mellett a mosolyt is pontozta. A királynőjelöltek, végül tánctudásukról is számot adtak.

A próbák után Verseczki Kinga fejére került a korona, így ő lett 2019 borkirálynője. A frissen megválasztott szépségtől megtudtuk, hogy a táncos feladat tetszett neki a legjobban. Kérdésünkre Kinga elárulta azt is, hogy nem foglalkozott soha modellkedéssel. – Borász ismerőseim biztattak, hogy induljak a versenyen, így nekem csak a részvétel volt a fontos – mesélte a szépség. – A jelöltek közül voltak nálam fiatalabbak is, ezért nem számítottam a végső sikerre – folytatta a kétgyermekes anyuka.

Kinga már tíz éve él Balatonlellén, ügyintéző munkakörben dolgozik a boglári kézilabda akadémián. Az újdonsült borkirálynővel találkozhatunk majd a kiemelt balatonlellei és borászati rendezvényeken.

 

Borítókép és fotók: Németh Levente/sonline

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva