Családi színház: A dzsungel könyve
Helyszín Balatonlelle, Kossuth Lajos utca 2
Időpont
 A klasszikus Kipling regény musical változata felnőtteknek és gyerekeknek is kiváló szórakozás.

A Pannon Várszínház musical előadását a szabadtéri színpadon láthatja a közönség.

A rendkívül népszerű musical a dzsungelt, mint emberi társadalmunk tükörképét értelmezi. Ebben a valóságban az emberi tulajdonságokkal felruházott vadak létünk jobbik felét képviselik: kemények de õszinték, a dzsungel-társadalom a természet áthághatatlan, szigorú törvényei szerint él.
Az itt felnevelkedõ Maugli megvívja nagy küzdelmeit, de az emberi társadalom számító, sokszor aljas erõivel szemben csaknem alulmarad. Ám egy, csak a homo sapiensre jellemzõ erõ mégis visszahívja az emberek közösségébe: a szerelem. A darab megrázó fináléjában egy új emberpár, korunk Ádámja és Évája áll szemben a megváltásra váró világgal. Az izgalmas és szép jelenetek zenei világa megrázó, felemelõ és sokszor ellenállhatatlan humorral teli. A dalok, a szövegek ironikus rétege fergeteges szövegpoénokkal, kiemelkedõ zenei stílusparódiákkal valósul meg.
A dzsungel könyve azon ritka produkciók egyike, mely mindenekelõtt az ifjúságnak szól, ám életmodell-jellege minden korosztály számára alapvető felismeréseket, élményeket, katarzist nyújt.
Jegyárak:
felnőtt: 3.900 Ft; gyerek: 3.300 Ft

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva