IV. Tavaszi Regatta Balatonlellén
Helyszín Balatonlelle, Köztársaság utca 36
Időpont
E-mail cím charter@blyc.hu
A Téli Regatta Vitorlás Versenysorozat negyedik, egyben záró futama a BL Yacht Club szervezésében Balatonlellén, melyen saját hajóval, Open kategóriában bárki elindulhat.

Versenyen résztvevő hajók: Bármilyen típusú hajó OPEN kategóriába sorolva.

Az OPEN kategória hajóit nem sorsolják, mindenki a saját hajójával indul a futamokon.

Nevezés, előnevezés, regisztráció: BL Yachtclub kikötőépületében működő versenyirodán (8638 Balatonlelle, Köztársaság u. 36-38.) 2020.03.14-én 08:00-09:30 óráig a versenyirodán.

Előzetes nevezés leadható e-mail-ben: charter@blyc.hu

Az előzetes nevezést csak a nevezési díj átutalásával együtt tudjuk elfogadni.

Nevezési és hajóbérleti díj: 5.000 Ft/fő

Nevezési létszám: Egy hajón a nevezett létszám nem lehet kevesebb, mint 2 fő, a maximális nevezési létszám, pedig a hajózási hatóság által kiállított hajólevélben meghatározott maximális létszám lehet. Azt túllépni nem szabad!

A kormányosnak – nemzeti hatóság által elismert – minimum sport, kedvtelési célú vitorlás kishajó vezetői engedéllyel kell rendelkeznie. A hajókon tartózkodó további személyeknek nem kell rendelkezniük hajóvezetői engedéllyel. A versenyen való részvételhez nem szükséges a VIHAR rendszerbe való regisztráció megléte.
Egyéni nevezők: Kisebb csapatok, egyéni versenyzők sorsolással kerülnek egy adott hajó csapatába.

Kormányosi értekezlet: 2020. 03.14.-én 09:50 órakor a kikötőépület előtti területen vagy a kikötő épületében. A kormányosi értekezleten kerül ismertetésre a pálya és a pálya teljesítésének pontos módja.

Versenypálya: Balatonlelle – Révfülöp – Zánka – Balatonszemes – Balatonlelle közötti vízterületen lesz kitűzve.

Rajtvonal: A kikötő előtti vízterületen, a mólótól északi irányba kb. 500 méterre. A pályajelek jól látható, felfújható sárga színű bóják.

Célvonal: A kikötő előtti vízterületen, a mólótól északi irányba kb. 500 méterre, kék lobogóval ellátott rendező hajó és a bója közötti egyenes. A rendező hajók RC feliratú lobogót viselnek. A pályajeleket mindig bal kéz felől kell kerülni!

Nyitókép: ofacebook/ BL YachtClub & Apartments

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva