VI. Tavaszi Regatta Balatonlellén
Helyszín Balatonlelle, Köztársaság utca 36
Időpont
A Téli Regatta Vitorlás Versenysorozat negyedik, egyben záró futama a BL Yacht Club szervezésében Balatonlellén. Egész nap élőzene a SaxBeatz-cel, valamint dél-balatoni borok kóstolója a kikötőben.

Versenyen résztvevő hajók: Bármilyen típusú hajó YS kategóriába sorolva

Egy hajón a nevezett létszám nem lehet kevesebb, mint 2 fő, a maximális nevezési létszám, pedig a hajózási hatóság által kiállított hajólevélben meghatározott maximális létszám lehet! Azt túllépni nem szabad!

A kormányosnak – nemzeti hatóság által elismert – minimum sport, kedvtelési célú vitorlás kishajó vezetői engedéllyel kell rendelkeznie. A hajókon tartózkodó további személyeknek nem kell rendelkezniük hajóvezetői engedéllyel. A versenyen való részvételhez nem szükséges a VIHAR rendszerbe való regisztráció megléte.

Kormányosi értekezlet: 2022. 03. 12.-én 09:45 órakor, a kikötőépület előtti területen vagy a kikötő épületében.

Versenypálya: Balatonlelle – Révfülöp – Zánka – Balatonszemes – Balatonlelle közötti vízterületen.

Rajtvonal: A kikötő előtti vízterületen, a mólótól északi irányba kb. 500 méterre. A pályajelek jól látható, felfújható sárga színű bóják.

Célvonal: A kikötő előtti vízterületen, a mólótól északi irányba kb. 500 méterre, kék lobogóval ellátott rendező hajó és a bója közötti egyenes.

rendező hajók RC feliratú lobogót viselnek. A pályajeleket mindig bal kéz felől kell kerülni!

Nyitókép: Facebook/ BL YachtClub & Apartments

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva