X. Rudi Trans 4kezes vitorlásverseny
Helyszín Balatonlelle, Köztársaság utca 36
Időpont
Telefonszám
Az idei évben már 10. alkalommal kerül megrendezésre a RUDI TRANS 4kezes WEST hosszútávú vitorlásverseny a balatonlellei BL Yachtclubban.

A verseny Balatonlelléről, a BL Yachtclub vitorláskikötő előtti vízterületről rajtol nyugati irányba. Az első pályajel várhatóan a badacsonyi vitorláskikötő előtti vízterületen lesz kihelyezve, ahonnan a hajók a zánkai kikötő előtt lerakott bója megkerülése után megkezdhetik a visszahajózást a lellei befutóra.

Az idei évtől a Yardstick Open kategóriát megbontják és YS.-1 és YS.-2 kategóriában is külön-külön hirdetnek majd eredményt.

A versenyen ezen kívül az eddig már megszokott 2 nevezési kategóriában lehet majd nevezni: Bavaria 32, Bavaria Open.

2014 óta a versenyek állandó résztvevője a Bavaria 32 hajóosztály, akik az éves elszámolásba is beletartozó ranglistaversenyként értékelik a 4kezest.

Minden induló egység a SNEWISPORT Online Tracking nyomkövető GPS készüléket kap a verseny idejére, ami folyamatosan rögzíti és közvetíti mozgásukat. Így a verseny után mindenki visszanézheti versenyét illetve a verseny ideje alatt a parton tartózkodók folyamatosan figyelhetik a vízen zajló eseményeket.

Versenykiírás hamarosan!

Versenyosztályok:

1. Bavaria 32

2. Bavaria OPEN (bármilyen típusú Bavaria hajóknak, eredményszámítás yardstick pontok alapján történik)

3. YS.-1

4. YS.-2

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva