Erika Fröccsterasz- és Strandgrill
Helyszín Balatonmáriafürdő, Gróf Széchényi Imre tér 9
Telefonszám
E-mail cím hotel@tengerdi.hu
A Fröccsterasz- és Strandgrill Erika a környék legszebb strandján, a balatonmáriafürdői Kék Hullám zászló minősítést elért központi strandon helyezkedik el. A négy üzlet tetőterében öt jól felszerelt apartman várja kedvező áron a közvetlen víz mellett nyaralni szándékozó vendégeket.

Szállás:

 

A Fröccsterasz- és Strandgrill Erika a környék legszebb strandján, a balatonmáriafürdői Kék Hullám zászló minősítést elért központi strandon helyezkedik el.

A négy üzlet tetőterében öt jól felszerelt apartman várja kedvező áron a közvetlen víz mellett nyaralni szándékozó vendégeket.

A Magyar Tenger öt szobával, egy előtérrel, egy konyhával és egy vizesblokkal összesen 9 főt tud befogadni.

A Levente és Boglárka apartmanok 3-3 szobával, konyhasarokkal, vizesblokkal és nappalival rendelkeznek. A két egység egyenként maximum 8 főig tud vendéget fogadni.

Az Aranyhíd és Ezüsthíd apartmanok balkonos hálószobával, tetőtéri gyerekszobával, nappaliban elhelyezett konyhával és vizesblokkal egy-egy két-háromgyerekes családot tudnak elhelyezni.

 

Minden egységünk klimatizált, amely használata opció.

A vendégek részére ingyenes WiFi hozzáférést, ingyenes strandbelépést biztosítunk. Igény esetén az apartmanvendégeink a 100 m távolságra fekvő őrzött (Viktor Bor- és Vendégházban kialakított) parkolót térítésmentesen használhatják.

Igény esetén reggelis vagy félpanziós árat is kalkulálhatunk, alapesetben a vendégek ellátás nélkül igénylik a közvetlen vízparti szállásokat.

A földszinten kialakított étterem kizárólag a strandidőszakban működik, éjjel az étterem nem zavarja a vendégek pihenését.

 

Étterem:

 

A négy üzlet összenyitásából kialakított monstre gyorsétterem strand felől mintegy 400 m2 nagyságú hűtött, hangulatos terasszal várja az éhes és szomjas strandvendégeket.

A hangulatos háttérzene és a gyors kiszolgálás mellett hamisítatlan beach hangulatban válogathatnak vendégeink a széles kínálatból: igazi beach food ételek mellett a hagyományos strandi ételek, modern sous vide technológiával készített grillezett tarja, egyedi hamburgerek, grillezett kolbász, lángos nuggets, kiváló pizzák, friss saláták, ízletes desszertek és fagyik szerepelnek az étlapon. Az ételekhez saját limonádék, többféle csapolt sör, saját borra épülő fröccskártya, prémium kávék és egyéb minőségi italok választhatók.

Az üzlet nemcsak a strand felé, de az utca felé is nyitott, ahol bringások, sétálók, esti vacsorára vágyók látogatják a hangulatos teraszt.

 

https://www.facebook.com/viktorhotel/

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva