likeBalaton.hu | 2022.08.22. 17:42
A vonattal közlekedőket is érinti a Balatonmáriafürdőn történt tragédia
Szörnyű vonatbaleset történt hétfő kora délután Balatonmáriafürdőn. A déli part közlekedése csak estére áll helyre.
A Déli pályaudvarról 18:05-kor Fonyódra induló Déli->Parti InterRégió (18408) nem közlekedik a kora délután történt baleset következtében.
Ugyan már jó ideje befejezték a helyszínelést Balatonmáriafürdőnél, és újraindulhatott a vonatforgalom, ám a szerelvényfordulók miatt a menetrend csak estére állhat helyre a dél-balatoni vonalon, délután még késésekre kell számítani.
Fotós: police.hu

13:49

A Mávinform tájékoztatása szerint a Balatonszentgyörgyről Budapestre tartó Déli<-Parti InterRégió vonat ütötte el a gyalogost Balatonmáriafürdőn. Kiemelték: a jelzőberendezések jól működtek, nem ezek okozták a balesetet.

A közleményben az áll: várhatóan 16 óráig, a helyszínelés befejezéséig Balatonmáriafürdő és Balatonszentgyörgy között szünetel a vasútiforgalom, a pótlóbuszos közlekedést már szervezik a Fonyód-Balatonszentgyörgy szakaszra. Hozzátették: a dél-balatoni vonalon kora estig késésekre, hosszabb utazási időre kell számítani.

13:30

Az Ady Endre utcában található vasúti átjáróban egy 72 éves ajkai idős asszony a fénysorompó piros jelzése ellenére a sínekre lépett. Az arra közlekedő vonat már nem tudott megállni és elgázolta a gyalogost.

Az idős asszony a helyszínen belehalt sérüléseibe.

 

Fotós: police.hu

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva