Fizetett promóció | 2022.07.08. 00:01
Világ ízei lángoson? Miért is ne
A Lángos World új, üde színfolt a balatoni vendéglátás térképén.

A két tulajdonos ezt megelőzően is dolgozott együtt más területen, Balázs üzletvezetőként, Ádám pedig szakácsként tevékenykedett korábban. 2019-ben megérett az elhatározás, hogy belevágjanak valami újba… a lángos bizniszbe. Balázs a pultban, Ádám pedig a konyhán hoz konstans minőséget, együtt fejlesztik folyamatosan a kínálatot.

A Lángos World, mint arra a neve is mutat, különböző országok alapanyagait, ízeit pakolja a magyar street food paletta egyik legnépszerűbb produktumára. Elmondásuk alapján a tészta recept teljesen saját fejlesztés. Tesztelés után pedig konstatáltuk a tényt, miszerint nem olajos, már már annyira könnyű, hogy lángostésztától ez teljesen szokatlan élmény.

 

Mind az üzlet küllemén, mind az étlapon látszik, hogy igyekeztek új szintre emelni a balatoni lángosozó fogalmát. Tavaly egy koktél bárral is bővült az egység, ami egy teljesen különálló része az épületnek. Így aki csak inni szeretne mondjuk egy damaszkuszi rózsavizes limonádét vagy egy finom csapolt Szarvasi Meggysört, azt soron kívül megteheti a „The Beach Bar” részen.

Visszatérve a lángoskínálatra, a srácok minden évben előrukkolnak valami újdonsággal. Tavaly az Olasz es Skandináv lángossal borzolták a kedélyeket. Előbbi egy paradicsomos alapon prosciutto cotto, mozzarella, parmezán és friss bazsalikom, ami mellesleg nagyon megdobta az egészet, utóbbi pedig kapros tejfölös lilahagymás és most figyelj…füstölt lazacos kaviáros… ami azért a kommentek alapján pár embernél kiverte a biztosítékot.

 

Idén egy új lángos került fel a kínálatba, ami talán nem kevésbé megosztó, mint az előbb felsoroltak. 2022-ben a Lángos World idei újdonsága a Fenyvesi Angus lángos tatár beefsteakes feltéttel, savanyított lilahagymával, koktélparadicsommal, rukkolával.

Összességében elmondható, hogy ár-érték arányban rendben van a hely, aki ide ellátogat, garantáltan nem fog csalódni.

Gyertek és tegyétek próbára őket ti is!

Elérhetőségük:

Lángos World
Balatonmáriafürdő, Bernáth Aurél sétány 9.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva