Páratlan páros – komédia
Helyszín Balatonszárszó, Jókai Mór utca 2
Időpont
Telefonszám
Fergeteges komédia a HeArt Társulat független, fiatal művészekből álló alkotócsoportjának előadásában a balatonszárszói Csukás Színházban.

Ray Cooney: Páratlan páros komédia két felvonásban

HeArt Társulat előadása

LEÍRÁS:

John Smith taxisofőrnek régóta két otthona van London közeli kerületeiben – az egyikben Mary, a másikban Barbara várja haza férjét. A férfi sikerrel titkolja kettős életét, ám egy váratlan baleset miatt az egész felépítmény veszélybe kerül. John barátja, Stanley segítségével próbálja egyre kétségbeesettebben, egyidőben két otthonban magyarázni a történéseket, miközben két rendőrfelügyelő kíváncsiságát is ki kell elégítenie. Az egyre szaporodó hazugságok egyre több alteregót teremtenek a feleségeknek, felügyelőknek és a két férfinak, míg a végére az identitások káosza teljesen elnyeli az igazságot. A Páratlan páros Ray Cooney egyik legsikeresebb komédiája.

Szereposztás:

John Smith – Krajnik-Balogh Gábor
Stanley Curtis – Ágoston Máté
Mary Smith – Kálmán Henrietta
Barbara Smith – Nagy Alexandra
Troughton felügyelő – Gombos Krisztián
Porterhouse felügyelő – Korcsmáros András
Bobby Franklyn – Sipos András
Riporter – Szőke Dániel

Írta: Ray Cooney
Fordította: Ungvári Tamás
Rendező: Bródy Norbert
A szerző jogait a Hofra Kft. közvetítette.

A HeArt Társulat független, fiatal művészekből álló alkotócsoport, amelynek elsődleges célja szórakoztató színművek színpadra alkalmazása. A tagok olyan színészek, akiknek aktív színházi munkáik mellett komoly igénye van az önálló alkotásra és a választott színdarabok bemutatására minél szélesebb közönség körében. Az általuk játszott színdarabok nem egyetlen játszóhelyen jelennek meg, hanem több színpad közönségét is meg kívánják vele szólítani a fővárosban és vidéken egyaránt. A Társulat 2017-ben alakult, a Páratlan páros az első közös nagyszínpadi munkájuk.

Jegyár: 2800 Ft

JEGYÁRUSÍTÁS:
Csukás Színház jegypénztárban – előadások előtt 2 órával
Elővételben a balatonszárszói Infó Pontban
Jegyrendelés: (30) 864-9147

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva