likeBalaton.hu | 2020.07.21. 10:01
Vonat gázolt el egy kerékpárost Balatonszemesen
7 óra 40 perc körül elgázolt a vonat egy kerékpárost egy balatonszemesi kereszteződésben. A biciklis életben maradt, de súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínelés már befejeződött, a közlekedés helyreáll, de a dél-balatoni vonalon meghosszabbodhat a vonatok menetideje.

A Keszthelyről a Déli pályaudvarra tartó Balaton expressz elgázolt egy kerékpárost. A helyszínelés ideje alatt azon a szakaszon nem közlekedtek a vonatok – írta oldalán kora délelőtt a mavcsoport.hu.

Kiemelték, hogy a Balatonlelle felső és Balatonszemes között 8 óra 55 perctől újraindult a vonatforgalom, a helyszínelést befejezték. A dél-balatoni vonalon fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés.

– Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a kerékpáros, akit mentőhelikopter szállított kórházba – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A helyszínelés megszűnt, zavartalan a forgalom.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. július 21-én 7 óra 40 perc körül történt a vonatgázolás Balatonszemesen, az Arany János utcai vasúti kereszteződésben. A mentés ideje alatt a 7-es számú főútvonal 132. kilométerszelvényében félpályás útlezárás volt érvényben.

A baleset körülményeit vizsgálják.

Nyitókép: Illusztráció, Krausz Andrea

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva