Dirty Five, Queen emlékzenekar – Balatonszemes
Helyszín Balatonszemes, Kisfaludy utca 1
Időpont
Tegye szabad estéjét emlékezetessé a balatonszemesi Zenepavilonban ezen a nyári éjszakán! Július 21-én, pénteken, 21:00-tól a Dirty Five, Queen emlékzenekar ad koncertet, akik ötéves jubileumukat ünneplik ezen a különleges estén.

A Dirty Five tagjai között több, mint 25 éves ismeretség és barátság fűzi össze őket, ami lendületet és életerőt kölcsönöz az előadásaikhoz. Az aktuális felállásban már egy éve játszanak együtt, és dalainkban a dallamos rock zene jellegzetességei tükröződnek.

A zenekar a saját dalokon túl feldolgozásokat is játszik, akikkel a rock bandáknak tisztelegnek, akik nagy hatással voltak rájuk, kezdve az 1960-as évektől egészen a 2000-es elejéig.

A Dirty Five különlegessége, hogy bár a tagok különböző zenei stílusokat kedvelnek, saját szerzeményeikben mindenkinek lehetősége van kifejezni saját zenei világát.

Ne hagyja ki ezt a különleges eseményt, ahol a Dirty Five először mutatkozik be a nemzetközileg is ismert Balatonszemesi Queen Táborban. A csodálatos zene és a nyári este hangulata garantáltan felejthetetlen élményt nyújt majd.

Nyitókép: Illusztráció/Mészáros Annarózsa

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva