TAROT a PARTON | Balatonszemes
Helyszín Balatonszemes, Kisfaludy utca 12
Időpont
Balatonszemesen a Juice Bar Balaton előtti téren, minden Hétfő-Szerda-Péntek 8:00-9:30 jógával indíthatod a napot, 10:00-től pedig TAROT ugyan itt! (első alkalom Július 19)
A Tarot-ra időpontot foglalni szükséges!
Balatonszemesen és Balatonőszödön rugalmasan lehetséges MÁS IDŐPONTOT is foglalni megegyezés alapján.
Írisz +36204032137
PLUSZ LEHETŐSÉGEK:
Energetikai térkép // Szín pszichológia Aura Soma-val // Csontvetés
Minden szolgáltatás 7.000 Ft/ 45 perc
CSAK HOGY TUDD, NEM JÓSLOK, NEM HISZEK ABBAN! Azt nézem, hogy mi van éppen JELEN körülötted, milyen körülmények, helyzetek, érzelmek, stb. Ezeket, ha tudomásul vesszük, és tisztán látjuk, akkor lehet dönteni. A sors és szabad akaratnak egy keveréke létezik. Bizony, van döntési lehetőséged!
Lentebb olvashatsz bővebben:
TAROT
Én nem használok hagyományos kirakás technikát a Tarot vetésben. Helyette, olyan pozíciókat találunk ki, amelyek éppen téged foglalkoztatnak. Csinálhatunk általános elemzést vagy részletesen körül járhatunk egy adott témát. Arra fókuszálunk, ami Neked fontos.
ENERGETIKAI TÉRKÉP
Az energetikai térkép egy útmutató önmagadhoz, a jelenlegi energetikai állapotodnak lenyomata. Végig pásztázlak, és amiket látok és tapasztalok, azt felrajzolom egy emberi ábrára. Azonnal láthatóvá válnak az összefüggések egyes területen és az is, hol van a legkevesebb és legtöbb ellenállás. Ebből kiderül, hogyan és miként lehet cselekedni, hogy ha változtatást szeretnél létrehozni életedben. Egyik leghasznosabb eljárás mivel megérted magad rendszerben, holisztikusan.
AURA SOMA
Az általad választott négy szín kombinációnak sorrendjét és jelentőségét elemzem annak fényében, hogy milyen alapvető tulajdonságokkal rendelkezel, hol vagy elakadva, mi van éppen a porondon és merre tartasz.
CSONTVETÉS
Szimbolikus jelentőséggel rendelkező tárgyakat egy adott felületre vetünk és azoknak az esését a felületen, és egymáshoz képest elemezzük.
A szolgáltatások érvényesek Július 19-Augusztus 16ig
A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!
Tervezd meg az utazást!
:
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva