Balatonudvari Fizetős strand
Helyszín Balatonudvari, Kerkápoly utca
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 19:00
kedd 08:00 - 19:00
szerda 08:00 - 19:00
csütörtök 08:00 - 19:00
péntek 08:00 - 19:00
szombat 08:00 - 19:00
vasárnap 08:00 - 19:00
Napozóteraszok, napvitorlák, nagy tér, bográcsos meleg étel szezonban.

A Balatonudvari Fizetős strand a Kultúrház után, a vasúti átjárón továbbhaladva érhető el. Ingyenesen parkolni a strand melletti parkolóban és a Kultúrházzal szemközti parkolóban lehet.

A kőszórás fölött végig napozóstégek vannak, a fák közé napvitorlákat szereltek fel. Felújított, kulturált mellékhelyiség, és szezonban az egyik büfénél minden nap finom bográcsos ételek. Jelképes áron lehet kerékpáros/gasztro jegyet váltani, ami három órás tartózkodásra szól.

A pihenéshez, strandoláshoz felújított WC-mosdó, hideg vizes zuhanyzó helyiségek, fedett öltöző helyiségek, kültéri szolár zuhanyzók és kültéri öltözőhelyiségek, kerékpártárolók és értékmegőrző áll a vendégek rendelkezésére. Kisgyermekes családok pelenkázó helyiséget és öltözőt vehetnek igénybe.

A szabadidő tartalmas eltöltéséhez minősített gyermek játszóterek, gyermek animációs foglalkoztató helyiségek találhatók strandjainkon. A Balatonudvari strandon olvasósarok, strandröplabda pálya, focipálya, kültéri fitness sporteszközök nyújtanak kelleme szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket.

Vízi sporteszközök: kosárlabda palánkok, vízilabda kapuk, vízen lebegő napozóstég várja a strandolni vágyókat.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva