likeBalaton.hu | 2021.08.08. 10:00
A fürdés és bulizás között töltődj fel a Strand Kávéházban
Hamarosan kezdődik a 10 Nap Strand, ahol izgalmas beszélgetések, mélyebb témák várnak napközben a Strand Kávéházban.

Kevesebb mint két hét múlva, augusztus 18-án indul a 10 Nap Strand fesztivál, ahol hazai és nemzetközi nagy nevek mellett napközbeni programok is várják a látogatókat.

Az idei fesztiválon az esti programok mellett a napközbeni STRAND Kávéház idén is izgalmas beszélgetések helyszíne lesz, ahol a fesztiválforgatagból és a strand nyüzsgéséből kiszakadva egy kicsit mélyebb témákban is elmerülhetnek a látogatók.

Többek között ott lesz a világ leghíresebb magyar mémje, a STRAND arca, Hide the Pain Harold, aki kalandos élete különleges történeteit osztja meg velünk. Érkezik a fesztiválrajongó Dr. Zacher Gábor, aki a járványról, oltásról, függőségekről beszélget, és Dr Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, aki a kényes témákat is játsszi könnyedséggel feszegeti.

Továbbá ott lesz majd a Pamkutya vloggerduó, Bánki Beni slammer-költő, a TRIO! Podcast három alapítója, Turai Barna, a Síkidegvagyok létrehozója, a Munch életmentők, és Armando Munadarain séf, aki Spanyolország után Magyarországot választotta otthonának.

A művészeteknek is teret ad a STRAND Kávéház: Török Ferenc filmrendezővel a Szezon című filmjének kulisszatitkairól, a Poket kommunikációs igazgatójával, Horváth Pannálva, valamint Lábas Viki nagykövettel az olvasás szépségéről lesz beszélgetés, Weiler Péterrel és Rieder Gábor kortás művészekkel olyan aktuális témákat boncolgatnak majd, mint az NFT-k, vagy a műtárgypiacok, Demeter Szilárddal, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával pedig a könnyűzenei támogatások lehetőségeit tárják fel.

Nyitókép: freepic

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva