sonline.hu | 2021.08.01. 08:00
Hosszú Katinka nevét viseli a balatonvilágosi strand
Hosszú Katinka nevét viseli a 10 nap STRAND helyszíne Balatonvilágoson.

A fesztivált az idei évben a megszokottal ellentétben nem Zamárdiban, hanem Balatonvilágoson tartják, a Club Aligán, a most már Hosszú Katinka-strandon.

– Úgy gondoljuk, mindnyájan köszönettel tartozunk Hosszú Katinkának az elmúlt évek sportsikereiért, ezért szeretnénk, ha most is érezné a közönség szeretetét. Évről-évre vannak olyan ügyek, amelyekre igyekeznek ráirányítani a közönség figyelmét. Ez a döntés pedig tisztelgés Hosszú Katinka és a pályafutása előtt − nyilatkozta Lobenwein Norbert, a Mol Nagyon Balaton alapítója.

Ezért úgy döntöttek, hogy az idei Strand Fesztivál, vagyis a 10 nap Strand helyszínét Hosszú Katinkáról nevezik el.

A fesztivál másik főszervezőjével, Fülöp Zoltánnal készített interjúnkat itt találod.

A tervek szerint nem csak az úszónő nevét viseli majd a fürdőhely, de bemutatják a bajnok pályafutásának legfontosabb állomásait is.

Hosszú Katinka a tokiói olimpián az utolsó pillanatban lépett vissza a 200 méteres pillangóúszástól, amely miatt többen hevesen bírálták. Az olimpikon szerdán közösségi oldalán írt először az ügyről, ahol úgy fogalmazott: méltósággal veszi mindenki támogatását, hiszen ez is hozzátartozik pályafutásához, ahogy sikerei is.

 

A fesztivál augusztus 18-22. közötti programját itt találod.

A fesztivál augusztus 18-22. közötti programját itt találod.

 

Fotó: Tumbász Hédi/Nemzeti Sport

 

Forrás: sonline.hu
Nyitókép: Tokió, 2021. július 25.
Hosszú Katinka a nõi 400 méteres vegyesúszás döntõje után a 2020-as tokiói nyári olimpián A címvédõő magyar sportoló az ötödik helyen végzett
MTI/Kovács Tamás

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva