Vági Barbara / Origo.hu | 2020.07.14. 14:00
A Csopaki Művésztelepen valóra válnak az álmaid!
A Csopaki Művésztelepen tíznapos kurzust tartanak, ahol igazi közösségek alakulhatnak ki, csodálatos természeti környezetben.

Ezt kell tudni a kurzusról

Az idén is várja a fiatalokat a Csopaki Művésztelep augusztus 8-17 között. A tíznapos kurzust 24 évvel ezelőtt álmodta meg Rényi Katalin Munkácsy Mihály-díjas grafikusművész és férje, Baska József festőművész. Az idei mottó: Visszatérés az álmokhoz. Baska Barbara grafikusművész elmondta: szüleinek az volt az álma, amikor elkezdték a Csopaki Művésztelepen a kurzusokat, hogy létrehozzanak egy olyan alkotóközösséget, ahol a fiatalok megtalálják a saját nyelvüket és ezen a gyönyörű helyen együtt álmodhatnak a mestereikkel.

– A tíznapos kurzus nagyon intenzív, tele témával, feladattal, ihlettel. A művésztelep valójában nemcsak tíz napig tart, hanem sokkal tovább, hiszen barátságok szövődnek, a fiatalok egymástól ihletet, lendületet kapnak – mondta Baska Barbara. A Csopaki Művésztelepen a fiatalok több helyszínen alkotnak majd – az Origo stábja bejárta a helyszíneket és a bázist is. Nézd meg a videót!

Járd be Csopakot, mert csodát találsz majd. Itt mutatjuk, hogy merre indulj!

 

 

 

Nyitókép: Alexandr Ivanov / Pixabay

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva