2019.05.15. 17:00
Korlátlan napfény és wifi - vár az első balatoni coworking camp
Szerintem mindenki gondolkodott már azon, hogy a kollégákkal, vagy egyedül leköltözzön dolgozni a Balaton mellé, és egy árnyas kempingben tejeskávék, vagy hosszúlépések mellett dolgozzon a nyári kánikulában.

Szabadúszóként erre minden lehetőség megvan, de egy kisebb cég teljes csapata is nyugodtan bevállalhat pár ilyen napot, pláne ha megoldott a wifi elérés, a nyomtatás, az étkezés, munka után pedig lehet úszni egyet. És mint tudjuk, a munka így sokkal könnyebben megy.

Fotó: Coworking camp

Kovács László, Szabó Dominika, Budavári Dóra mind érdekeltek a szabadon dolgozásban és a Balatonban, összedugták hát a fejüket, hogy egy olyan Coworking Campet álmodjanak meg, ahová ők is elmennének. Lesz közös grillezés, bennfentes bor- és gasztrotúra, a Manorban hetedhétország híres reggelije, önkiszolgáló fröccsterasz, reggeli jóga, de vitorlázni és strandolni is lehet. Május 20-tól, hétfőtől csütörtökig, 3 éjszakás/4 napos turnusokban a Balaton lehet az irodád!
5 percre a strandtól és 15 percre a pincészetektől Csopak legszebb, hatalmas kertes szállásában várják a vállalkozó szellemű munkavállalókat.

Fotó: Coworking camp

Ha te is gondolkoztál már azon, milyen lenne pár napra kiszakadni, és a home office-t vagy épp az irodát egy balatoni kertre cserélni, akkor a Coworking Camp Csopakot neked találták ki.
A Balaton északi partján, a csopaki Manorban árnyas teraszok, aláfestésnek madárfütty és bakelitlemezek, inspiráló társaság, kényelmes szobák, korlátlan wifi és kávé, na meg esti lazítások és reggeli jógák várnak. Esténként közös grillezéssel, bor- és gasztrotúrákkal is készülünk (partnerek a Szomszéd Kertje, a Jásdi Borterasz és a Homola Pincészet). Ja, hogy dolgozni is kell? Talán ilyen környezetben az sem lesz gond – mondta Budavári Dóri, az egyik ötletgazda.

Fotó: Coworking camp

És hogy mit tartalmaz a balatoni coworking camp csomag?
– reggelit és vacsorát, kávét és teát
– office services-t: wifi, nyomtató, skype- és fókuszszoba
– munkaasztalokat a hatalmas szalonban és a kertben
– társasjátékok, lemezjátszó, bakelitek, házi könyvtár is a rendelkezésedre állnak
– kerékpárok, ping-pong, csocsó, petanque segít a lazulásban
– a fröccsteraszon csopaki borokkal a kezedben meríthetsz ihletet
– reggeli jógával hangolódhatsz a sikeres munkanapra
– sunset sailing is vár
– improvizációs színház, közös grillparty és házibuli segíti a csapatépítést, ismerkedést
– esténként bortúrákat szerveznek pincelátogatásokkal és vacsorával

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva