Kovács Erika/Veol.hu | 2022.02.24. 09:00
Mel Gibson Veszprémben ebédelt, Csopakon borozott és az inotai hőerőműben forgat
Magyarországon forgatják Mel Gibsonnal a John Wick-sorozat új részét, a The Continentalt. A színész Veszprémben ebédelt, majd váratlanul betért Csopakon a Jásdi Pincészethez.

„Csoda nap a Fricskában, nálunk ebédelt Mel Gibson” – posztolta közösségi oldalán a népszerű veszprémi vendéglátóhely. Mint a bejegyzésből kiderül, Magyarországon forgatják a John Wick-sorozat új részét, a The Continentalt Mel Gibsonnal. A film egyik forgatási helyszínét a közeli inotai hőerőmű adja.

Mel Gibson nemcsak ebédelt, de egy közös képre is összeállt a veszprémi étteremlakás csapatával.

A világhírű színész családjával a csopaki Jásdi Pincészetnél töltötte február 23-án a délutánt, erősítette meg az információt Jásdi István tulajdonos, borász.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jásdi Pince és Borterasz (@jasdipince) által megosztott bejegyzés

Jásdi István azt mondta, nem számítottak rá, és nagy meglepetést okozott nekik a híres vendég és családja, akiknek nagyon örültek.

A váratlan, spontán látogatást jelzi, hogy a tulajdonos nem is tartózkodott otthon, kollégái fogadták és ismerték fel a színészt.

Ők elmondták, Mel Gibson nagyon barátságos volt, tetszett neki a balatoni panoráma, élvezte a teraszt, a kilátást, megkóstolta a finom borokat, melyekből vásárolt is.

A tulajdonos azt mondta, mivel privát látogatásról volt szó, nem szeretne többet mondani a délutánról.

A film egyik forgatási helyszínét a közeli inotai hőerőmű adja.

 

Nyitókép: Facebook/Fricska étteremlakás

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva