likeBalaton.hu | 2022.05.08. 12:00
Pocca Piknik blues, rockabilly és dixieland koncertekkel
A Pocca Pikniket a levendulaillattal fűszerezett levegőjű Felsőörsön rendezik.

Három nap alatt tizenöt koncertet tartanak a második Pocca Pikniken. A levendulaillattal övezett tágas felsőörsi területen a blues, a rockabilly és a dixieland népszerű képviselői lépnek fel, a programot gasztronómiai kínálat és a gyerekprogramok teszik teljessé.

A fesztivál nyitónapján dixieland csütörtököt tartanak

A 15:00-kor kezdődő programot Bolba Éva és a JAZZterlánc gyerekkoncertje nyitja, őket Franczia Dániel hangszersimogató műsora követi, majd a Molnár Dixieland Band, a Dániel Balázs Trió feat. Pleszkán Écska, a Bohém Ragtime Band feat. Enrico Tomasso, végül a Benkó Dixieland Band feat. Szulák Andrea következik.

Július 1-jén rockabilly péntek szórakoztatja a látogatókat

A programot az Alma Zenekar kezdi, majd Pribojszky Mátyás blues-történeti előadása után sorrendben a Naked Truckers, Ed Philips & Tha Memphis Patrol, a svéd Wild Rooster, végül a Mystery Gang lép színpadra.

 

A zárónap blues szombat lesz

A zárónapot, július 2-át blues szombattá nyilvánították a szervezők. A program délután Méhes Csaba & The Brass In The Five zenés gyerekelőadásával veszi kezdetét, a koncertkínálatban sorrendben Suba Attila & Soulfool Band, Jumping Matt & His Combo feat. Horváth Ákos, a Little G Weevil Band feat. Tátrai Tibor, végül a Jambalaya szerepel.

 

A gyerekeknek zenei foglalkoztató és játszósarkot alakítanak ki

A belépés tizenkét éves korig ingyenes. Levendulaszedésre is lesz lehetőség a helyszínen megvásárolt aratótáskába. A szervezők gasztronómiai kínálattal, többek között barbeque-val, sajtokkal és borokkal készülnek.

A koncertek után késő este mindhárom napon jam session lesz.

Fotó: Pocca Piknik hivatalos

 

 

Nyitókép: illusztráció/Freepik

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva