Fonyódi Piac
Helyszín Fonyód, Piac 9
Telefonszám

Hetente két alkalommal, szerdán és szombaton hatalmas területen árulják portékáikat a kereskedők Fonyódon.
Ez a város szívében elhelyezkedő mintegy három hektáros terület, mint idegenforgalmi látványosság is lehetőséget nyújt az állandó lakosok, és a pihenni vágyó üdülő vendégeknek a napi cikkek, használtcikkek, és élelmiszerek beszerzésére.

májustól- októberig hétfőn, szerdán és szombaton,
októbertől- májusig szerdán és szombaton várja kedves vásárlóit.
FONYÓDI KOLBÁSZFESZTIVÁL

2020. FEBRUÁR 7-8-9.

Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 11. alkalommal megrendezésre kerülő Fonyódi Kolbászfesztiválra. Az idei évben is a téli Balaton legnagyobb gasztronómiai eseményén szórakozhatunk együtt Fonyódon 2020. február 7-9. között.
Helyszín: Zákányi Kálmán városi sportcsarnok és környéke
Korlátozott számban várjuk csapatok, baráti társaságok, egyesületek,jelentkezését a már hagyományossá vált szombati kolbásztöltésre.
A fesztiválon helyet kapnak a legjobb magyar kézművesek portékái és bemutatói a termelői piacon. Sajtkülönlegességek,  mangalica termékek, balatoni borok, békéscsabai házi szárazkolbászok és szalámik, különleges töltelékáruk, szalonnák, sonkák lesznek kóstolhatóak és vásárolhatóak a helyszínen. Rétessütés, erdélyi kürtöskalács, langalló, édességek és megannyi válogatott gasztronómiai finomság várja az érdeklődőket.
A fesztivállal kapcsolatos legfrissebb információkért, szabad szálláslehetőségekért kérjük, jelölje Facebook oldalunkat is www.facebook.com/fonyodikolbaszfesztival
Várunk mindenkit sok szeretettel akár versenyzőként, akár csak nézelődőként is.

E-mail: muvelodesihaz@fonyod.hu

A rendezvény látogatása ingyenes.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva