origo.hu | 2021.05.24. 17:00
Eladják a fonyódi házat, ahol öngyilkos lett a szépségkirálynő
Eladja tulajdonosa a Molnár-villaként ismert fonyódi házat - írta a Blikk. Ez az a ház, ahol a 17 éves szépségkirálynő, Molnár Csilla öngyilkos lett 1986-ban.

Az épület a 80-as években az egyik legfelkapottabb hely volt a Balaton partján, megfordult itt a művészvilág színe-java, a tulajdonos Molnár István és családja pedig az emeleten élt.
Molnár Csilla 1986-ban lett öngyilkos. Kattints ide, és tudj meg mindent a tragédiáról!
A Blikk járt a házban, a lap azt írja, már csak egy megkopott tükör, egy égő nélküli olvasólámpa és egy kertre néző szoba emlékeztet a közel 35 évvel ezelőtt történt tragédiára.

A villát most árulja jelenlegi tulajdonosa, Parrag Sándor, aki 12 éve vette meg az akkor már évek óta üresen álló, elhagyatott ingatlant.

Molnár Csilla szülei a tragédia után szinte azonnal eladták a villát. Akadt bérlője, de az épület lepusztult, a közműveket kikötötték.
– Én a családommal a Mátrában élek, de gyakorta jövünk le pihenni ebbe a nyaralóba. Felújítottuk, hatszobás panziónak alakítottuk át, a vendéglőnek már nyomát sem lehet látni, mi csak az alsó szintet használjuk. Most jött el az ideje, hogy idős korunkra megváljunk tőle, meghirdettük a házat – mondta a jelenlegi tulajdonos.

Az 1985-ös Magyarország szépe verseny győztese Molnár Csilla, mögötte az udvarhölgyei, balra Füstös Veronika, jobbra Kruppa Judit
FORRÁS: FORTEPAN/GÁBOR VIKTOR

– Csilla szülei soha nem tudták feldolgozni szeretett lányuk halálát.
Röviddel később elváltak, fiuk is rossz útra tévedt, börtönbe került. Az édesapáról csak annyit tudtunk, hogy élete utolsó éveiben a Mátrába költözött, két éve érte a halál – mondta Parrag Sándor.

A fonyódi Molnár Csilla az 1985-ös Miss Hungary szépségverseny győztese volt. A középiskolás lány a hazai verseny után a Miss Európán is az élmezőnyben végzett, harmadik lett.
Magántanulóként folytatta volna tanulmányait, ám életét számos pletyka, magánéleti és családi konfliktusok egész sora nehezítette, problémáit megoldhatatlannak ítélte.

1986. július 10-én a szülei házában pár soros búcsúlevelet írt, majd nagy adag gyógyszert vett be, és a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

„Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot!”

Forrás: origo.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva