Mihály Szilvia | 2019.02.08. 10:00
Neked is hiányzik a nyár?
Ha eleged van a hidegből, nézd meg ezt a szuper visszatekintő videót az előző nyár legjobb SUP kalandjairól.

Bevallom, nekem már attól nyári hangulatom lett, ahogy a víz közeli felvételeket néztem. Szinte érzem a nyári illatokat, a hullámzást, és már a képek láttán evezni támad kedvem. Ha lenne kutyám, őt is magammal vinném a fonyódi SUP bázisra, ahol a tervek szerint az idei nyáron rengeteg meglepetés vár ránk.


– Bár meg messze van a nyár, mi már izgatottan várjuk, hogy megmutassuk nektek, milyen is a legmenőbb SUP szezon a Balatonon! Idén rengeteg újdonsággal és meglepetéssel várunk titeket Fonyódon. Amit megígérhetünk és garantáltan nem marad el, az a nevetés, a jókedv, a bolondozás és természeten a kutyusotokkal való evezés minden mennyiségben!

Legyen a házi kedvencetek pörgős vagy lusta, merész vagy félénk, egy a lényeg, gazdi és hű társa a lehető legjobban érezze magát nálunk-vázolta a jövő nyári terveket Kovács Tamás.


– Egy rövid szárazföldi oktatás során a gazdi megismerkedik a helyes evezési technikával, míg a kutyus birtokba veszi a deszkát. Ezután pedig nincs más hátra, mint a vízreszállás és a SUPdog élmény átélése. Igazán különleges négylábú társunkkal együtt evezni, már a deszkára felugrás is egy új kaland. A kutyás evezést bátran ajánljuk a víztől félő kutyáknak is– halljuk az elsőre ellentmondásosnak tűnő kijelentést Csonka Bencétől.

– Itt a fonyódi kutyás strandon a partról akár egyből a deszkára szállva kerül a víz közelébe bátortalanabb kutyusunk, aki néhány perc után teljesen ellazul a deszkán, ugyanúgy, mint a gazdája.

Amíg nincs evező szezon a Balatonon, addig próbáld ki magad a közeli Hévíz-patakon szervezett kajak vagy SUP túrákon!
Nézze meg az előző évi SUP-os képeinket!

Készítette: Mihály Szilvia

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva