likeBalaton.hu | 2024.08.06. 08:00
RockBalaton: jótékony célra ajánlja fel ruháját amenyasszony
A Fonyódi Mentőalapítvány számára gyűjtenek a dél-balatoni rockfesztiválon.

Aki valaha is járt a RockBalaton fesztiválon, tudhatja, hogy ez a közönség igazi csupa szív társaság. Ezt bizonyítja Czingel Alexandra felajánlása is, aki nem kisebb kincset, mint menyasszonyi ruháját bocsátja kalapács alá, amelyet öt éve viselt a RockBalatonon.

Az ifjú pár annyira beleszeretett Fonyódba, hogy itt kötöttek házasságot és mivel mind Alexandra, mind férje Norbert nagy rockrajongók, öt éve a RockBalatonon tartották lagzijukat. Nem kis feltűnést keltettek a friss házasok a rendezvényen, hiszen itt készültek a hivatalos esküvői fotók is róluk.

– Minden RockBalatonon ott voltunk eddig, az elsőt kivéve, mert nagyon szeretjük Fonyódot és a rendezvényt – mondta a most már ötödik házassági évfordulót ünneplő Szandi, akinek ruhája sok mindent megélt már.

Aláírta Paksi Endre, az Ossian énekese, de feltűnt a P.Mobil Bonobo című klipjében is. Most azonban úgy döntött a rockerfeleség, hogy egy jó ügy érdekében kalapács alá bocsátja a ruhát.

Fotó: Rockbalaton/Czingel Alexandra

A Fonyódi Mentőalapítvány számára gyűjtenek

– Szeretnék a Fonyódi Mentőalapítványnak segíteni azzal, hogy elárverezzük a ruhámat. Biztos vagyok benne, hogy jó helyre kerül, hiszen a RockBalaton közönsége egy igazi összetartó közösség, úgyhogy nem fogok bánkódni azért, mert már nem az enyém a ruha. De még az árverés előtt valószínűleg felveszem egyszer, tette hozzá Czingel Alexandra.

A ruhára licitálni a RockBalaton közösségi oldalán közzétett fotónál lehet, a licitálók hozzászólásban tehetik meg licitjeiket a hófehér ruhadarabra. A ruha azé lesz, aki a legmagasabb összegért kommentel a képnél, a licitet szombaton zárják a szervezők.

Fotó: Rockbalaton/Czingel Alexandra

Nem ez az egyetlen jó ügy, ami mellé odaállnak a fonyódi rockerek, hiszen a fesztivál első napján augusztus 8-án a Vöröskereszt véradást szervez a rendezvényen. Valamint a RockBalaton idején – vagyis augusztus 8. és 11. között – a Magyar Máltai Szeretetszolgálat gyűjt adományokat rászoruló családok részére a RockBalatonon.

Négy napon keresztül Fonyód lesz a rock balatoni nyári fővárosa ezen a hétvégén, hiszen ismét megrendezik a RockBalatont, ahol a magyar rockzenei élet legnagyobbjai és a legjobb feltörekvő zenekarok váltják egymást a színpadon.

A fellépők között található Rudán Joe, az Alvin és a Mókusok, a Depresszió, az Ossian, az Aurora, a Pokolgép, Kárpátia, a Moby Dick. De fellép a Király halott, a Nemzeti Hang, a Classica, az Omen, az Ős-Messenger, valamint a Detonic.

Infó a Fonyódi Mentőalapítványról itt található.

Az árverésről szóló bejegyzés itt található.

Tervezd meg az utazást!



:


Nyitókép: Rockbalaton/Czingel Alexandra

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva