Fábos Erika | 2019.08.08. 21:17
Ásó, kapa, nagy kaland – esküvő a RockBalatonon
Ha az Ossian és a Road zenél és több ezer ember ünnepel az esküvői bulidon, az elég menő? Czingelék megoldották.

Czingel Alexandra és Czingel Norbert kitalálták hogyan tegyék valóban felejthetetlenné az esküvőjüket. Az ifjú pár jó korán indult el csütörtök reggel a Heves megyei Lőrinciből, hogy a Rockbalaton kapunyitására délután négy órakor már mint férj és feleség sétálhassanak át a bejáraton.

– Tavaly, itt Fonyódon a Rockbalatonon találtuk ki, hogy idén itt lesz az esküvőnk – mondta Czingel Alexandra. – Korábban szerettük volna, de kivártuk, mert azt gondoltuk, hogy ez így nem csak életre szóló emlék, de hatalmas élmény is lesz. Mindketten imádjuk a kemény rockzenét, igaz más és más zenekarokért rajongunk, de négynapos lesz az esküvői bulink, úgyhogy megtalálunk itt mindent.

A barátok közül sokan a Rockbalaton közösségi oldaláról értesültek a hírről, folyamatosan csörgött a telefonon a gratulációkkal (Fotó: Kajetán Jácint/kajetanjacintphotography )

Alexandra és Norbi nemcsak a buli és a rockzene kedvéért jöttek. Templomi esküvőjük volt, fogadalmat tettek és májusban még jegyesoktatáson is jártak itt, pedig Fonyódtól 194 kilométerre laknak. A boldogító igen és a családi gratulációk után aztán indultak is, hogy ne maradjanak le a koncertekről.

– Mindent megterveztünk előre, aztán útközben kiderült, hogy a bevonuló zenére nem gondoltunk – mesélte Czingel Norbert. – Balatonbogláron beszereztünk egy bluetooth hangosítót, és a telefonunkról azt is megoldottuk. A szüleink és a gyerekeink voltak csak velünk a szertartáson. Az esküvőnk nagyon személyes és meghitt volt, ez az egyedi „lagzi” viszont annál inkább nyilvános. A feleségem szerette volna, ha sokan vagyunk és el is intézte.

A fesztivál résztvevői természetesen vették a lapot, mindenki gratulált az ifjú párnak, a szervezők pedig nászajándékról is gondoskodtak.

 

Ünneplő, tornacipő és rockzene, Norbi és Alexandra így boldogok (fotó: Kajetán Jácint/kajetanjacintphotography)

– Hatalmas meglepetés volt ez nekünk és szabályosan meghatódtunk, amikor esküvői ruhában besétáltak a kapun – mondta Posza Róbert, a Rockbalaton szervezője. – Gondoskodtunk is mindjárt arról, hogy soha ne felejtsék el a házassági évfordulót, kaptak ugyanis egy örökös Rockbalaton bérletet ajándékba.

A Balaton legnagyobb rockfesztiválja pedig immár kicsit ünnepi hangulatban, de dübörög tovább. Fellép még a hétvégén, a 40 éves Karthago, a Rudán Joe Band, az Apey and the Pea, a Leander Kills, a Pokolgép, a Depresszió, a Kárpátia, az AWS és még sokan mások.

Itt is egy hangulathoz illő, szép zene az Ossiantól.

Persze, vannak ennél sokkal szokványosabb, meseszép esküvői helyszínek is itt a Balatonnál. Azokról is írtunk.

Borítókép és fotók: Kajetán Jácint/kajetanjacintphotography

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva