Fonyódi Kutyafesztivál
Helyszín Fonyód,
Időpont
Itt a helyed kedvenceddel a nyár legjobb kutyás vízparti buliján! Lesz "PettBull Behívó-Evő Verseny" is!

Mire készülj? Egy ilyenre:

 

2019.augusztus 17. reggel 9.00 órától este 20.00-ig jótékonysági verseny lesz Fonyódon, a kutyastrandon. A versenyen maximum 80 fő tud reszt venni a nap rövidsége miatt. A nevezési díjat a rászoruló kutyák részére fordítják. Az újpesti kutyaiskola biztosítja a versenyhez szükséges felszerelést és a hivatalos bírót. Ez egy nem hivatalos verseny szponzorokkal és díjakkal.

Az eseményen részt vesz Dr. Juhász Csaba Prof. állatorvos, aki a nyerteseknek és a résztvevőknek felajánlott konzervet ad a saját gyártású PettBull konzervjeiből. A szponzorálók közér tartozik a Fessnapf is, a nyerteseknek ajándék utalványt ajánlott fel. Emellett a nézők is kedvezményes vásárlásra jogosító kuponokat kapnak, amit bármelyik boltjukban beválthatnak.

Profi agilitysek mutatják be kutyáikat és meglepetés műsort is terveznek. A Hortobágyi Madár Park munkatársa is jelen lesz, aki egy egerészölyvvel színesíti a napunkat és bemutatja a Madar kórház mindennapjait. Megismerhetik munkájukat, sőt szívesen fogadják a kérdéseket is. Meghívták Torma Dávidot, aki magánemberként ment kutyákat és Teréz Gabriellát, aki Bull mentő és rehabilitációval is foglalkozik.

A Bull mentősökkel személyesen a saját sátruknál találkozhatnak, ahol adományokat is fogadnak és szívesen bemutatják a gazdára váró Bull kutyáikat. Szívesen segítenek és adnak tanácsot, ha tervezed, vagy már van ilyen fajtájú kutyád.

Nevezési díj: 5000 Ft

Kiemelt kép: pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva